С риск да си изям банана, обаче не мога да се въздържа да изкажа възмущението си!
Отвратителна, очеизваждаща, тъпа и на всичкото отгоре препращата към официалния сайт реклама на кубети... и всичко това на главната страница...
Разбирам, че се нуждаете от пари, за да спасите мизерният сайт, но това вече е прекалено!
Е оляхте се!!!
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Е оляхте се!!!
WeAreGettingClose
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Re: Е оляхте се!!!
Романс написа:Ебати яката е!![]()

Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Напротив! Така се прави бизнес и аз ги оправдавам!Dexter написа:С риск да си изям банана, обаче не мога да се въздържа да изкажа възмущението си!
Отвратителна, очеизваждаща, тъпа и на всичкото отгоре препращата към официалния сайт реклама на кубети... и всичко това на главната страница...
Разбирам, че се нуждаете от пари, за да спасите мизерният сайт, но това вече е прекалено!
Друг е въпроса, че ако беше примерно рекламата на Пулсар с картинка на някоя очаквана игра, щеше да е много по-яко
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Мене па ме кефи. А и да не ме кефеше ме боли кура. И по телевизията/радиото пускат по 10 минути реклами през половин час ама търпиш нали? Така седят нещата, никои не харесва рекламите (освен в редките случай когато са наистина интересни), но утре като ти се хрупа нещо ще отидеш и ще си вземеш кубети...
Едит: По големите саитове на секи 2ри рандом клик те препраща към страница с реклама, което е 10 пъти по-досадно
Едит: По големите саитове на секи 2ри рандом клик те препраща към страница с реклама, което е 10 пъти по-досадно