Е оляхте се!!!

Идеи за сайта и списанието
Заключено
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Е оляхте се!!!

Мнение от Dexter »

С риск да си изям банана, обаче не мога да се въздържа да изкажа възмущението си!
Отвратителна, очеизваждаща, тъпа и на всичкото отгоре препращата към официалния сайт реклама на кубети... и всичко това на главната страница...
Разбирам, че се нуждаете от пари, за да спасите мизерният сайт, но това вече е прекалено!
WeAreGettingClose
Аватар
Романс

Re: Е оляхте се!!!

Мнение от Романс »

Ебати яката е! :devious: :D
.
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

Романс написа:Ебати яката е! :devious: :D
Изображение
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Dexter написа:С риск да си изям банана, обаче не мога да се въздържа да изкажа възмущението си!
Отвратителна, очеизваждаща, тъпа и на всичкото отгоре препращата към официалния сайт реклама на кубети... и всичко това на главната страница...
Разбирам, че се нуждаете от пари, за да спасите мизерният сайт, но това вече е прекалено!
Напротив! Така се прави бизнес и аз ги оправдавам!

Друг е въпроса, че ако беше примерно рекламата на Пулсар с картинка на някоя очаквана игра, щеше да е много по-яко :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Мене па ме кефи. А и да не ме кефеше ме боли кура. И по телевизията/радиото пускат по 10 минути реклами през половин час ама търпиш нали? Така седят нещата, никои не харесва рекламите (освен в редките случай когато са наистина интересни), но утре като ти се хрупа нещо ще отидеш и ще си вземеш кубети...

Едит: По големите саитове на секи 2ри рандом клик те препраща към страница с реклама, което е 10 пъти по-досадно
Заключено