Препоръчайте някоя сносна игрица.
Препоръчайте някоя сносна игрица.
Скоро се каня да се поотдалеча от града за около месец-два. Та да ми препоръчате някоя игра с добър сингъл, без значение от жанра. Другото изискване е да може да тръгне на скромното ми лаптопче с характеристики:
- Intel Pentium M 1.86Ghz
- 1 GB ram DDR 2
- GeForce Go 6600- 128 MB
Ясно е ,че няма да е някоя актуална игра, но ако ви дойде нещо на ум, пишете.
- Intel Pentium M 1.86Ghz
- 1 GB ram DDR 2
- GeForce Go 6600- 128 MB
Ясно е ,че няма да е някоя актуална игра, но ако ви дойде нещо на ум, пишете.
Re: Препоръчайте някоя сносна игрица.
Star Wars Jedi Academy, Hitman Blood Money, PainKiller, Max Payne 1/2, Far Cry, Half-Life 2, Area 51, Fable - The Lost Chapters, Call Of Duty 1/2
Тези всиките съм ги играл (и са ми харесали) на стария си компютър където е горе долу със същите характеристики като твоя такаче ще ти тръгнат
. Aко искаш още игри мога да ти кажа 
Тези всиките съм ги играл (и са ми харесали) на стария си компютър където е горе долу със същите характеристики като твоя такаче ще ти тръгнат
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Jedi Outcast има страхотен сингъл.
Come, my raven, it could be a lark.
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Deus Ex 1.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Diablo I . 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
p3sh0t0, ако знаеш още някоя, кажи. На останалите ,мерси.
Timeshift, Knights of Honor (aко си падаш по исторически тази ще ти хареса
), Както споменаха Jedi Outcast, Serious Sam 2 (забавна с много мелета), Knights Of The Temple 1/2 , Gothic II, Indigo Prophecy, Lord of the rings: Battle for Middle Earth 1/2, Fantasy Star Universe (Незнам дали ще ти хареса защото е малко аниме стил), Getting Up Contents Under Pressure, Legacy of Kain, Thieft 1/2/3, Tomb Raider Anniversary, BloodRayne 1/2, Mafia, Abe's Exoddus (Тази е много стара 1998, но много ми харесва, а и ако си падаш по друдни ще ти хареса), Cold Fear, Medal of Honor Pacific Assault 
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Абе човек, защо пишеш с червен шрифт? Вади ми очите направо!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
You know..the kids these days.... За да е по про бедес 1337 естественоThe Chameleon написа:Абе човек, защо пишеш с червен шрифт? Вади ми очите направо!
a.k.a Frosty
Просто така съм свикнал като изброявам неща да е с различен цвятMax. написа:You know..the kids these days.... За да е по про бедес 1337 естественоThe Chameleon написа:Абе човек, защо пишеш с червен шрифт? Вади ми очите направо!
@Oneill също може да пробващ Reservoir Dogs и Kane & Lynch: Dead Men също
Ако ти се играят RPG-та, изиграй всичките 2D класики на Black Isle/Bioware - Baldur's Gate сериите, Icewind Dale сериите, Planescape: Torment, Fallout 1 и 2. И Arcanum на Troika.
Come, my raven, it could be a lark.