All Points Bulletin mmo
All Points Bulletin mmo
някой да смята да разцъква игричката ?
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Re: All Points Bulletin mmo
Щях,ако беше с микротранзакций,а не месечна.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Който не знае за какво става дума ето малко инфо :http://www.youtube.com/watch?v=jNGuR8SO9xk&hd=1
Днес излиза играта
Днес излиза играта
Супер, бих я пробвал след няколко месеца, като се изчистят първоначалните проблеми, съпътстващи всяко ново ММО
. Пък и малко разнообразие от (ММО)RPG жанра.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Ако имаше гейм карти, да защо не? Обаче цялата тая работа с кредитните карти не ме устройва...
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: All Points Bulletin mmo
Играта е страхотна. Сега я пробвах и е нещо ново на пазара за ммо. Има яко екшън ,графиката е супер има и добър сюжет. Просто нямам думи .
- StubbsZombie
+1Hicks написа:Ако имаше гейм карти, да защо не? Обаче цялата тая работа с кредитните карти не ме устройва...
Ще я пробвам ако пуснат пиратски сървъри!
APB Install
- AssAssIn
- В момента играе: Всичко , което си заслушава ... :)
- Обратна връзка:
Хмм завчера й гледах привю-то (разбира се тук в ПЦ Мания) и ако трябва да съм откровен наистина искам да я пробвам ... обаче не разбрах 1 ...ОК за легалния сървър сигурно трябва да имаш акаунт и ако ДА то колко ще ти струва горе-долу тва удоволствие ...
ако ми обявят няква космическа сума ... да му мислят , иначе няма да е лошо да разцъкаме и в някой пиратка !
ако ми обявят няква космическа сума ... да му мислят , иначе няма да е лошо да разцъкаме и в някой пиратка !
Съвети:
1. Never surrender , Stand your ground !
2. Вчера е история , утре е загадка , а днес е дар ...
3. Someday , and that day may never come , I'll call upon you to do a favor for me , but untill that day accept this justice as a gift!
1. Never surrender , Stand your ground !
2. Вчера е история , утре е загадка , а днес е дар ...
3. Someday , and that day may never come , I'll call upon you to do a favor for me , but untill that day accept this justice as a gift!