1/8 ФИНАЛ
Пиронкова - Бартоли (13-та в света) 6:4 6:4
1/4 ФИНАЛ
Пиронкова - В. Уилямс 6:2 6:3 (току-що свърши)
След ерата на трите сестри, отново имаме българка на полуфинал на турнир от големия шлем!
Sturm написа: къв ханс бе...
На интервюто след мача Пиронкова каза: "Бях вдъхновена от Димитър Бербатов за добрата ми игра. И той много рядко намира мрежата..."
Sturm написа: къв ханс бе...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Е ти искаш да е отпусната и да е с маникюр лиRammswein написа: Бахти мъжката ръка.
Не, ама искам като ми го хване да не се чувствам като педал.Gipo написа:Е ти искаш да е отпусната и да е с маникюр лиRammswein написа: Бахти мъжката ръка.

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Бе и на мен, ама като видях очертаните рамо и бицепс и ми стана некомфортно.The Chameleon написа:Още на 1-вата снимка ми се стори сладурана.