Hell Fuking Yeah
Играта изглежда точно така както си я представях (Графика и интерфейс)
Интерфейс като на повечето ММОта.Seigar -X- написа:Играта изглежда точно така както си я представях (Графика и интерфейс)
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
DJ Котка . ХА !DJ Cat написа:Свърших. Два пъти. Само на мен ли ми се стори в трейлъра, че на едно място се аймеше, като на търд пърсън шутър омг![]()
Да!НАПРАВО УМИРАМ!DJ Cat написа:Свърших. Два пъти. Само на мен ли ми се стори в трейлъра, че на едно място се аймеше, като на търд пърсън шутър омг![]()
Изглеждаше много на Mass Effect 2 TPSDJ Cat написа:Свърших. Два пъти. Само на мен ли ми се стори в трейлъра, че на едно място се аймеше, като на търд пърсън шутър омг![]()
Знам, че хубавите игри се правят бавно, и че не искат да повторят грешката на EA but COME ON ! 2012 ?! Може да съм мъртъв до тогаваRelease Date: 2012.
Races: Four races. Thus far we have only seen three of them, the Imperium, Orks and Chaos. More races are coming, but exactly which ones have not been announced.
Classes: Space Marine seems confirmed, others unknown. Playable Space Marine shown was a Black Templar.
Levels: Possibly 30 to 40 depending on reliability of in-game UI elements shown.
Vehicles: Vehicles will be in the game, as well as vehicle combat of some kind. Multiple people may be possible in the same vehicle.
Titans: Yes! Controllable? Unknown.
Subscription Model: Normal Subscription, Micro-Transaction or some combination of these two. May vary by region, for example a normal subscription in the US and micro-transactions somewhere else.
Background Lore: Sargos Sector, seemingly 'modern' timeline.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Съмнява ме...може само като НПЦта.Epidemius написа:
DE ако ги вкарат.