Летния стоп наближавааааа :Д
Как няма такава тема до сега?
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Или ако е свестен няма да спре че някви да му умиришат колата,и да плаща повече за бензин щот колата е с 200 кила по тежка :ДWidowmakeR написа: Все пак той, ако не е свестен нема да спре.
За автостоп не знам, ама веднъж на връщане от Витоша с лифта се качи и един от staff-a и такива ги ръсеше, че през целия път надоле сме се заливали от смяхWidowmakeR написа: Един друг път пък ни спря и един тираджия и толкова много не се бях смял никога! Уникален образ беше и всяка втора дума му беше някаква оригинална псувня!Разправяше ни за Румъния и въобще беше много яко!
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Аз не съм стопаджия че да миришаWidowmakeR написа:Ти ако миришеш, аз не мириша.
Тук го каза много вярно. Реално при автостопа точно тия, дето спират са лошите пичове и сред тях можеш да си намериш краяМакс написа:Или ако е свестен няма да спре че някви да му умиришат колата,и да плаща повече за бензин щот колата е с 200 кила по тежка :ДWidowmakeR написа: Все пак той, ако не е свестен нема да спре.
Да секирата е на 15 ама се мъчи да се напрай на про пред по големите :Д :Д