Lost planet 2
Lost planet 2
Виждам че го има в замунда и сега го тегля да го записвам. Сигорен съм че това ще е къртачка голяма. Жалко че съм баннат и няма да го игаря в мути защото тази игра има зверския кооператив.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Re: Lost planet 2
Абе като игареш сингъл на тази игра те придружават ботове това му е тъпото и като умреш те възкресва от псоледниа чекпоинт докато се бият ботовете точно като в кооператив. Играта е направена за мулти, но да се андявам че ботовете все пак неса толкоз малоумни и да неми развалят кефа от играта.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Много са тъпи. Просто изгледай Геймспот ревюто, голям провал била играта.
Имала си обаче и моментите така че ако си мазохист продължавай.
Иначе точният цитат е "If you're thinking of playing this solo, just give up before you even dare start"
Имала си обаче и моментите така че ако си мазохист продължавай.
Иначе точният цитат е "If you're thinking of playing this solo, just give up before you even dare start"
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Определено е кооперативна игра, но ще пробвам солото няма как. Екшъна е зверски.
-
Радостин Стефанов
Не е чак толко зверски - цялата игра е поредица от ботмачове и за сингъл е пределно безмислена.
Мен смисъла ми е да стрелям. Това че е с ботове засега неме спира защото ми харесва геимплея. Дали на история стрелям или с ботове нп но щеше да е яко ако можех да им давам поне малко команди защото така ме дразнят хаха.
-
Радостин Стефанов
Като стигнеш мисиите предвидени за кооператив 4 човека и играеш с ботове които стоят и не изпълняват задачките ще усетиш тръпката 
Аз бездаскам убих ендо голямо босче с автоматка а то маи дори не беше предвидено за убиване хахаха. Мнооо ме кефи да пръскам босочета на тая игра в тва и е чара.