Your personal FAIL!!!

Нещата от живота
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Your personal FAIL!!!

Мнение от Liberty »

Кога за последно фейлнахте яко :) Аз например тази седмица идвам в понеделник на работа и виждам, че всичките приготвени от мен претрита с хранителна среда в лабораторията са прорастнали и трябва да се изхвърлят. Когато ги видях сякаш картината се запечата в съзнанието ми с надпис "FAIL".

Случвало ли Ви се е нещо подобно?
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: Your personal FAIL!!!

Мнение от shub niggurat »

малко не разбрах кво е станало в лабораторията :?
джумерки
destroythewest

Мнение от destroythewest »

Некъв келеш ме псуваше, и аз "аз пък.. ше си еба майката.." през зъби.
След 3 секунди осъзнах кво съм казал..
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Не мога да се сетя за последния си епик фейл, но щях да си лягам в полунощ нощес, но си легнах към 6. :(

едит : Шейди, днес е последния ми ден за подготовка на устния изпит утре от предната година дето ми е, а още не знам нищо. ;) ( спах до 15:30 )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Купих си кутия сухи пасти за да имам сутрин с какво да пия кафето и ей сега дъвча последната от тях. За три дни минавам през 3 кутии Балкан...

едит: Хамзо, а аз?
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Andrey358 написа:Случвало ли Ви се е нещо подобно?
Кво подобно аз нищо не разбрах от тва дет написа
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Оня ден обяснявах на една колежка с доста... изразителни жестове колко съм преебан, като в същия момент професорката влизаше в стаята. Не знам, ама досега целия шопски сигурно е разбрал какъв долен простак съм :(
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Wannabe написа:
Andrey358 написа:Случвало ли Ви се е нещо подобно?
Кво подобно аз нищо не разбрах от тва дет написа

Правя хранителни среди на които после се посяват бактерии от изследвания на хора за да се види какви точно бацили тормозят нечии нос, гърло или друго нещо. Когато обаче средите се замарсят с бактерии от околната среда и тези бактерии прорастнат, средите (дето ги правя) стават неизползваеми и трябва да се изхвърлят.
Ghost reporting!
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Абе центрофугираме черен дроб на мишка с групата ми и нали след първото диференциално центрофугиране падат на дъното ядрата и ние тях трябва да изолираме, всичко останало да го изхвърлим. И супернатантата трябва да я махнем внимателно с пипета. Давам на колежката, с която работя, за минутка си отклонявам погледа, и гледам после, че тя изсипала всичко в мивката, включително повечето ядра... При последващите центрофугирания де що имаше ядра, се загубиха в пипетата, после като отмивах оцветителя, сигурно съм откъртил и останалите, и накрая колежката го гледа под микроскоп и вика: "А, ето едно", идва асистентката, поглежда и замислено казва: "М, даааа... Колеги, най-ярко се оцветяват боклуците". Да сме имали 2-3 ядра в целия препарат.

Друг епик фейл по цитология: режем на микротом препарат, включен в парафиново блокче, за да направим ултра тънки срези и да ги гледаме под микроскоп. Идва моят ред, режа аз, разстилам си среза върху стъклото, нагрявам го със спиртна лампа да се разпъне, минавам през всичките там дузина операции, гледам под микроскоп - няма нищооо... И си викам - а, рязал съм само парафин. ЕПИК ФЕЙЛ.

Иначе на мен цялата ми любовна история е един фейл, ама тука сигурно 10 поста няма да ми стигнат да разказвам, а и ще ми се присмивате много. :oops:

Андрей, асистентката по цитология разправяше как веднъж си пиела бира, докато си работела върху културите, и после се чудела защо имало дрожди. :lol:
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Знаех си, че Назул ще ме разбере :D
Ghost reporting!
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Назул има да те пита нещо, ама на лична. :lol:
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

скъсаха ме на кормуване преди има-нема седмица, а си купих кола преди месец, как е ?
остарехме
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Без да искам си дадох дебитната карта вместо транспортната на контрольора в рейса :oops: Пича може да си е помислил, че искам да си платя глобата по електронен път :lol:
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Вчера ми се случи ебати епик фейла. Ако всичко мине добре може даже да се каже, че беше смешно...
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Много са ама най близкият който ми идва в момента:

Миналата седмица, седя аз и си правя mid-term теста по политически науки и изтича времето и професора вика оставете химикалките, а аз си дописвам думата и той ме гледа три пъти ми казва бързо остави и после ми вика че няма да ми приеме теста. При което аз само ставам и му викам вече с повишен тон - "I was just writing my last fucking word" усещам се и казвам last word пак. Та прие ми теста и седим отвън със колегата дето ми е съкватирант и пушим и само аз "What a fuckin dumbass redneck asshole, didn't want to take my fuckin test" и обръщам се и кой гледам да минава зад мен, същият професор. Поглеждам го само и свивам рамена изцепвайки "eh freedom of speech you know" :lol: Сега сигурно ме мрази ;р та познайте кой ще е скъсан като дойде сесията.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

ахахахах леле рикоо :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ахахах наистина е епик :Д

Днес обяснявах на доцента, че Аристотел е древногръцки философ дето е изчел много документи и е направил конспект :!: -> Ест, хубаво ми се присмя и ме скъса :lol:

Омежи, убий ме с камъни :oops:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Шансов Състезател написа:скъсаха ме на кормуване преди има-нема седмица, а си купих кола преди месец, как е ?

Ами те повечето хора са така лол Книжката не кара колата :lol: Kakва си купи бтв?
a.k.a Frosty
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Шансов Състезател написа:скъсаха ме на кормуване преди има-нема седмица, а си купих кола преди месец, как е ?
Е тва е редовна практика, половината ми приятели си зеха коли преди да изкарат книжка..
Аватар
човек

Мнение от човек »

аз се сещам за един наистина ама наистина ЕПИК ФЕИЙЛ, дето от тук само хамо го знае. :lol:
Публикувай отговор