( знам, че е било дискутирано преди много месеци/години?, но не мисля, че би стимулирало спам ( предвид изключително малката бройка на затвореното общество, което малко или много сме ); от друга страна би било доста приятна гледка да си видиш някакво рангче под ника!
Рангове!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Рангове!
Как ви звучи идеята за рангове?
( знам, че е било дискутирано преди много месеци/години?, но не мисля, че би стимулирало спам ( предвид изключително малката бройка на затвореното общество, което малко или много сме ); от друга страна би било доста приятна гледка да си видиш някакво рангче под ника!
Това е по-скоро, ако на някой админ/мод му се занимава ( не е задължително ранговете да са сериозни? А може и да са много сериозни, разбира се
) Ако има някакъв шанс за рангове, бихте ли направили (отворена?)Анкета да са избрани от форумните потребители или екипа би предпочел да ги измисли? 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: Рангове!
Не мисля че ще има някакво значение точно за това не им се занимава.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Над 6000 поста-бан
Иначе идеята не е лоша, може би ако добавят опция да си променяш ранга ще е още по-добре.
Може c 1000 поста да си с ранг newfag
Иначе идеята не е лоша, може би ако добавят опция да си променяш ранга ще е още по-добре.
Може c 1000 поста да си с ранг newfag
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Вермик, разликата е чисто козметична, да.
Преди 2003-та е имало рангове, някое дърто куче да има спомен какви са били? 
едит : Най-голямата е била " Цар " ??
едит : Най-голямата е била " Цар " ??
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
10000 поста - virgin.
15000 поста - ultranigger
15000 поста - ultranigger
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Надявам се екипа да не си помисли, че темата е несериозна, заради постовете ви... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
天皇陛下万歳。。!
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
За ранговете съм, евентуално решение би било (ако пхппппп-то го позволяваха, де) всеки подредбител да мо'е сам да си гу тургне ранга
But yeah, what Hamzo said - ранговоте няма как да насърчат спама - той просто няма накъде повече да се дигне (giggle).
В тази връзка - искам и скайпоподобна "(giggle)" емотка !
But yeah, what Hamzo said - ранговоте няма как да насърчат спама - той просто няма накъде повече да се дигне (giggle).
В тази връзка - искам и скайпоподобна "(giggle)" емотка !
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Update : Всъщност, ако на екипа не им се занимава ( а и е по-добрия вариант срещу евентуален спам за по-"голям" ранг ), може да сложат поле в профила за ранг и всеки потребител сам да си избира какъв да е, така би се спестила много работа и всички биха били доволни! 
едит : ох, Дади ме изпреварил :Д
едит : ох, Дади ме изпреварил :Д
天皇陛下万歳。。!
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
I rule 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Подкрепям.
Идеята за това сам да си избираш ранга е добра.
@Дади, доколкото имам опит и доколкото помня-чрез пхпп няма никакъв проблем да се въведат рангове...само желание се иска![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Идеята за това сам да си избираш ранга е добра.
@Дади, доколкото имам опит и доколкото помня-чрез пхпп няма никакъв проблем да се въведат рангове...само желание се иска
WeAreGettingClose
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
За! Както казаха по горе ако не им се занимава на админите да измислят рангове нека направят поле и ние да си ги избираме.
Support!
Но да са направени от PCM екипа рангове, а не поле за псевдотворческа изява в стил
[NICKNAME HERE]
(but wait there's more)
Ако ще е олдскуул, да е олдскуул.

Но да са направени от PCM екипа рангове, а не поле за псевдотворческа изява в стил
[NICKNAME HERE]
(but wait there's more)
Ако ще е олдскуул, да е олдскуул.
Come, my raven, it could be a lark.
И аз съм навит.Даже така мисля,че ще стане по-готино,макар да имаме причина да флуудим още повече 
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Рангове за постове по-добре не, че като си спомня навремето по едно време за какво ставаше втпрос ми става лошоThe Chameleon написа:Как ви звучи идеята за рангове?![]()
( знам, че е било дискутирано преди много месеци/години?, но не мисля, че би стимулирало спам ( предвид изключително малката бройка на затвореното общество, което малко или много сме ); от друга страна би било доста приятна гледка да си видиш някакво рангче под ника!Това е по-скоро, ако на някой админ/мод му се занимава ( не е задължително ранговете да са сериозни? А може и да са много сериозни, разбира се
) Ако има някакъв шанс за рангове, бихте ли направили (отворена?)Анкета да са избрани от форумните потребители или екипа би предпочел да ги измисли?
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
-
Vermic
- Обратна връзка:
Те самите мнения са си рангове от където и да го погледнете.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Няма ли да има включване от екипа? 
天皇陛下万歳。。!
NEIN NEIN NEIN ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Vermic
- Обратна връзка:
нещо да обосновеш?denik написа:NEIN NEIN NEIN
Само 3-ма са гласували не и това сигурно са хората от екипа.