Продавам Xbox360 Arcade (Флашнат)
Продавам Xbox360 Arcade (Флашнат)
Xbox-а е в доста добро състояние, взех си го преди 6-7 месеца за 450 лева и го Флашнах за 175 лева при Бушона което значи че съм дал 625 лева за него, както и да е ползвах го но ме баннаха от Лайв за това го продавам на цена от 290 лева.
От Велико Търново съм, пращам с Куриер (е-конт) за другите градове за ваша сметка и начин за връзка чрез емаил : the_playa12@abv.bg
Цената е 290лева.
От Велико Търново съм, пращам с Куриер (е-конт) за другите градове за ваша сметка и начин за връзка чрез емаил : the_playa12@abv.bg
Цената е 290лева.
Re: Продавам Xbox360 Arcade (Флашнат)
Тва за колко си го взел няма знчение,важното е че сега струва 350 лева.Не знам кой би си купил баннат хбох за 290 при положение,че за 350 може да си земе нов...koko2xko написа:Xbox-а е в доста добро състояние, взех си го преди 6-7 месеца за 450 лева
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Wannabe написа:Не знам кой би си купил баннат хбох за 290 при положение,че за 350 може да си земе нов...
+1
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Пффф тия Бушона ебем ти мошениците.175 лева,луууд ли си,да беше прочел по форумите хората флашват за 40-50 лева.
a.k.a Frosty
Да междо другото,флаша струва 20 лева...А и сам може да си го направиш за без пари ако си малко по-кадърен
Къде ги продават за 350? (не се заяжам, просто напоследък се замислих дали да не си взема един, а на пръв поглед ми се стори, че новите са поне по 500)Wannabe написа:Тва за колко си го взел няма знчение,важното е че сега струва 350 лева.Не знам кой би си купил баннат хбох за 290 при положение,че за 350 може да си земе нов...koko2xko написа:Xbox-а е в доста добро състояние, взех си го преди 6-7 месеца за 450 лева
Над 200 лева няма да го продадеш. Просто мисъл...
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
+1 ама да не е arcade.zip0 написа: Къде ги продават за 350? (не се заяжам, просто напоследък се замислих дали да не си взема един, а на пръв поглед ми се стори, че новите са поне по 500)
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Аз си давам моя баннат за 200 лева без хард диска, но ако някои се навие има вероятност да се откажа.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Да бе то само харда струва 180. С харда за 380 ако исакаш без харда за 200. Идеята ми е да си зема еидн аркад без хард за 400 и да си ползвам сатрия хард. Иначе нов без хард струва 400 + хакване става 450. По принцип харда го давам на каквато цена е в магазина, но на моя има изтеглени 10 сетина игри от хбокс лайв аркад които попринцип се заплащат с пари горе доло за около 250 лева игри аркадни като акстъл крашърс и тем подобни и затова неискам да го давам тънко.
Ако искаш дай някъв скайп да се разбереме. Аз гледам, че в конзоли е 489лв. с хард - http://konzoli.com/xbox-360-elite-120-g ... p-476.html . Те тия игри дето си ги теглил не са ли само за ливе (коеот е баннато и това би трябвало да свали цената надолу).
Скайпа ми е Abvgz 1. Значи аркадните игри неса за лайв, а се игарят сингъл и двойна. Най яките аркадки съм изтеглил като Castle crashers, Shadow complex, Prince of persia clasic и още бая. Давам го обаче с един джойпад, а не с два така, че за да игареш кастъл крашърс двойна применро ще трябва да си земеш още 1. Иначе конзолата е банната много брутално и мисля да си зема нова и да нея хаквам за да игаря хбокс лайв хало 3 и соул калибур 4.
Еми и в плезио и в озоне има за по 390 arcade + 2 игриzip0 написа: Къде ги продават за 350? (не се заяжам, просто напоследък се замислих дали да не си взема един, а на пръв поглед ми се стори, че новите са поне по 500)