Призовавам всеки , който се радва на тая побесняла котка , да си я сложи за аватар .
А по късно ще направим и група у фейсбука .
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватара ти е 6 6 6{SuPa-1337-Killa} написа:WOW тва беше неочаквано

Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
И аз мисля така.Vermic написа:Това е оня гейтак с 10-те профила дето си приказваше сам.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
и ти ли ми се подиграваш сега???Vermic написа:Това е оня гейтак с 10-те профила дето си приказваше сам.
Ще ти се ...pcultimate написа:Автарите ви не са синхронизирани и се клатят в различни посоки...
It's driving me mad!!