Bring it on (Мажоретки)

Какво да гледаме
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Bring it on (Мажоретки)

Мнение от Liberty »

"Bring it on" са поредица от филми посветени на драмите съпътстващи живота на мажоретките. Не може да очаквате кой знае колко дълбок сюжет, но има готини мацки, атмосфера и като цяло филмчетата са страшно надъхващи и събуждащи спортния дух.

Първият "Bring it on" излиза в далечната 2000г.

Изображение

Четити години по-късно се появява и втори филм по темата озаглавен: "Bring it on again".

Изображение

През 2006 излиза "Bring It On: All Or Nothing" със специалното участие на певицата Риана.

Изображение

Година по-късно се поява и моя личен фаворит от поредицата: "Bring It On: In It to Win It".

Изображение

И така стигаме до настоящата 2009г. когато се появи най-новият: "Bring It On: Fight to the Finish".
Изображение
Надявам се да съм бил полезен на тези които се чудят какво да гледат тази вечер :)
Не съм давал повече инфо към всеки филм защото мисля, че е излишно. Приятно гледане ;)
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
EcTeTa

Re: Bring it on (Мажоретки)

Мнение от EcTeTa »

bring it on all or nothing съм го свалял да видя тази блондинка как си плясва дупето , на една картинка в чата го бяха пуснали на ниска резолюция и изглеждаше вдъхновяващо :D , но като гледах сцената в филма не ме впечетли толкова ...Нито един филм от поредицата не съм гледал и за да си спестите страданието по-добре и вие да не го правите
Публикувай отговор