Имам един въпрос 110v/220v
Имам един въпрос 110v/220v
Значи имам външен хардиск сас захранване за което ползвам трансформатор,сега ще ми пристигне лаптоп който също ще е на този принцип.Та мисълта ми е немога ли да сменя захранващият кабел със европейски така че да няма проблеми и да не мъкна с мен трансформатори по половин килограм
Благодаря ви Много !

- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
Re: Имам един въпрос 110v/220v
По принцип би трябвало да може, ама ще е доста трудно и много средства ще ти отнеме
Всичко в света е относително 

- Mistral
- В момента играе: MWO
- Обратна връзка:
Почти всичката електроника е 110v/220v съвместима. Но провери все пак какво пише на самия трансформатор.
За захранващия кабел - спокойно игнорирай предишния пост - би могъл да намериш европейски кабел, но най лесно е просто един пригаждащ накрайник за самия кабел да вземеш.
За захранващия кабел - спокойно игнорирай предишния пост - би могъл да намериш европейски кабел, но най лесно е просто един пригаждащ накрайник за самия кабел да вземеш.
старо куче
Благодаря идната седмица ще видя какво ще измайсторя дано не изгърми всичко
:d

Отзад на захранването трябва да има едно нещо за превключване от 220 V на 110 V.
Ако нямаш такова нещо на компютъра не може да караш без трансформатор.
Ако нямаш такова нещо на компютъра не може да караш без трансформатор.
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
става въпрос за лаптоп приятелче не за PC .Разбрах как става хавата обясниха ми,сменя се накрайника който излиза от захранването към контакта 3буксовия,със европейски като отзад на кутията на захранването пише границата за големина на ток 110-240V 

-
gire_91 написа:става въпрос за лаптоп приятелче не за PC .Разбрах как става хавата обясниха ми,сменя се накрайника който излиза от захранването към контакта 3буксовия,със европейски като отзад на кутията на захранването пише границата за големина на ток 110-240V
На тока или на напрежението е големината тва?

KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други