За една книга.
- prince of persia
За една книга.
Имам малко въпросче за една книга. Някой да е чувал за книга по Assassin's creed? Ако някой знае за съществуването за такава книга нака пише във темата. Ще бъда много благодарен.
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Re: За една книга.
Аз съм тъпо детенце дето хал хабер си няма що е истинска литература затова обичам да чета тъпи книги по игри защото е толкова якуУуУу и само те са ми интересни но въпреки това са супер яки и няма по добри от тях!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Еми като ти харесват чети ги.Алминатора` написа:Аз съм тъпо детенце дето хал хабер си няма що е истинска литература затова обичам да чета тъпи книги по игри защото е толкова якуУуУу и само те са ми интересни но въпреки това са супер яки и няма по добри от тях!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- prince of persia
Интересно е че за втори път през живота си решавам да чета книга по игра и някав ми се прави на интересен. Вижте ме аз съм голям разбирач от книги, никога не чета глупости и само класики. На такова ми напомняш. И във прочем кво чете последно?
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
- prince of persia
Аха. За втори път през живота си да се заинтересувам от книга по игра и някав да ми се прави на интересен. Големият литератур. Кво чете за последно? Мечо Пух?Алминатора` написа:Аз съм тъпо детенце дето хал хабер си няма що е истинска литература затова обичам да чета тъпи книги по игри защото е толкова якуУуУу и само те са ми интересни но въпреки това са супер яки и няма по добри от тях!
ПП. Адски се извинявам за двете мнения едно след друго.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Алминатора` написа:Аз съм тъпо детенце дето хал хабер си няма що е истинска литература затова обичам да чета тъпи книги по игри защото е толкова якуУуУу и само те са ми интересни но въпреки това са супер яки и няма по добри от тях!
Хахаха, Алминаторе бе, синковец, пак се изцепи...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- prince of persia
Абе Моридин, остави го да се мисли за забавен и оригиналенМоридин написа:Алминатора` написа:Аз съм тъпо детенце дето хал хабер си няма що е истинска литература затова обичам да чета тъпи книги по игри защото е толкова якуУуУу и само те са ми интересни но въпреки това са супер яки и няма по добри от тях!
Хахаха, Алминаторе бе, синковец, пак се изцепи...
-
Алминатора`
Ако ще от кура на баща си да си се интересувал, не ми пукаprince of persia написа: Аха. За втори път през живота си да се заинтересувам от книга по игра и някав да ми се прави на интересен.
- prince of persia
Вече почна да дрънкаш глупости. Като нямаш кво да кажеш просто не пиши.
Да накараш някой да double постне храна си е висша форма на тролизъм.
Поколон !
Поколон !
Fuck you, buddy
-
Алминатора`
Widо'makeR написа:prince of persia написа: И във прочем кво чете последно?
Не че се чусвтвам като че наистина искам да постна това, но нали ще добави +1 към посткаунта ми, така че няма да е изцяло напразно
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Одеколон, направо.Marv написа:Да накараш някой да double постне храна си е висша форма на тролизъм.
Поколон !
@Wid:

"OMG, it'z liek... awezum, it haz sparkly vampirez an shizz!"
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
Better than the original.Believe me,I know...Хърфордиан написа:
@Wid:
"OMG, it'z liek... awezum, it haz sparkly vampirez an shizz!"
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
- Алминатора``
Аз лично много харесвам поредицата здрач и смятам че е наистина много добра и увлекателна книга за вампири и ако имаше повече такива книги светът щеше да е по добър и вампирите трябва да се учат от Едуард как да бъдат истински вампири!
Все агенти сме.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ти не знаеш къде се намираш....Nuke Duke написа:Аз лично много харесвам поредицата здрач и смятам че е наистина много добра и увлекателна книга за вампири и ако имаше повече такива книги светът щеше да е по добър и вампирите трябва да се учат от Едуард как да бъдат истински вампири!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There