NecroVision VS Wolfenstein
-
Serious Sam 1.0
NecroVision VS Wolfenstein
NecroVision 
Re: NecroVision VS Wolfenstein
И аз съм за NecroVision. Не че не съм фен на Wolfenstein ама последната игра ми се видя толкова досадна и еднообразна...
Как може да слушате такива простотии не ми е ясно на мен.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Абе Уолфенстейн не съм играл, ама НекроВижън е, вероятно, най-тъпата игра дето съм играл. Мудна, тъпа и безинтересна-мри в кофата!!!
WeAreGettingClose
Че е тъпа и безинтересна бих се съгласил, но как така ти е мудна? Бозело ти е сигурно, защото на мен игра ми беше добре, а и мелетата в NecroVision са в пъти по-собри от тези в Wolfenstein.Swiftblade написа:Абе Уолфенстейн не съм играл, ама НекроВижън е, вероятно, най-тъпата игра дето съм играл. Мудна, тъпа и безинтересна-мри в кофата!!!
Малииии объркал съм темата,че и форума ХDDDDDD По темата некрона не съм играл,ама е 100% по-добро от Wolfenstein.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Да и аз мисля, че ми бозеше, ама беше на ниски детайли, тъй че дори и да не си помисля да се настани на харда ми отново.WidowmakeR написа:Че е тъпа и безинтересна бих се съгласил, но как така ти е мудна? Бозело ти е сигурно, защото на мен игра ми беше добре, а и мелетата в NecroVision са в пъти по-собри от тези в Wolfenstein.Swiftblade написа:Абе Уолфенстейн не съм играл, ама НекроВижън е, вероятно, най-тъпата игра дето съм играл. Мудна, тъпа и безинтересна-мри в кофата!!!
Фар Край 2 ми вървеше като Бугати на медиум, пък тая простотия ми се влачи ама-ха!
WeAreGettingClose
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Въобще има ли по-добър шутър от Wolfensein? 
Да, повечето.човек написа:Въобще има ли по-добър шутър от Wolfensein?
-
Dexter
- Футболен разбирач
Quake 3 Arena маафака!човек написа:Въобще има ли по-добър шутър от Wolfensein?
WeAreGettingClose
- StubbsZombie
Въобще играл ли си друг шутър,освен Wolfensein?човек написа:Въобще има ли по-добър шутър от Wolfensein?
Естествено че има.
Иначе по темата:
Wolfensein!
Какво не му харесвате не знам.Не е нещо уникално като Bioshock например,но си е съвсем прилична игра!
-
Serious Sam 1.0
Ами не съм казал нищо лошо за Волфа, но Некровижън ми даде това което търсех от доста време насам. Е, изключвам разбира се досадното забиване по време на игра, съпроводено от съобщение за грешка, това определено не го търсех...