От близо 2 месеца!!!
Blizzcon
Re: Blizzcon
evil knows no good
Единственото нещо, което искам да вида е Deathwing!!!
-
¦•••SHERIFA•••¦
Bump. Започнаха преди малко, можете да гледате от линка по-горе.
Come, my raven, it could be a lark.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Тия питат ебати retarted въпросите. А пък сайте през 2 минути ми реве, че капацитета за моята страна е станал 100% и иска да си закупя премиум акаунт О,о
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Защо гоблини а не огрета ? В WarCraft 2 ордата имаше огрета и те бяха едни много важни единици в играта
Даже преди излизането на ЛоЛ Близард говориха, че ще има огрета като играеща раса но какво ги накара да си променят решението ходи ги питай 
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
WoW-aджии, ще биете Артас скоро. Току що показаха Icecrown картата. 
Да, и сигурно той ще е като илидан - 150 пъти по-голям от нормалното, все едно са излели 10 галона с токсични отпадъци върху му и е мутирал.Firzen написа:WoW-aджии, ще биете Артас скоро. Току що показаха Icecrown картата.
Истината е DEATHWING!!!
Детуинг прилича на Диабло, както го показаха в тройката... И Гилнеас ми прилича на новия Тристрам.
Иначе - искам да видя Азшара. Добре е, че връщат неща от Вар2 (Детуинг и Гилнеас). Искаше ми се и на мене да има огрета, ама явно са решили, че повечето са много тъпи за герои ли, не знам. Те криеха какво става в Грим Батол (очевидно Детуинг там ще кеси) и "били забравили за Гилнеас". Улдум и него го криеха какво ще става ам. Но тия върколаци са тъпи.
А, и какво прави Рагнарос на връх Хайджал?!
Иначе - искам да видя Азшара. Добре е, че връщат неща от Вар2 (Детуинг и Гилнеас). Искаше ми се и на мене да има огрета, ама явно са решили, че повечето са много тъпи за герои ли, не знам. Те криеха какво става в Грим Батол (очевидно Детуинг там ще кеси) и "били забравили за Гилнеас". Улдум и него го криеха какво ще става ам. Но тия върколаци са тъпи.
Лол, то нали историята на ная зона е, че е била море преди Разцеплението.* Some of the zones like the Thousand Needles will be flooded.
А, и какво прави Рагнарос на връх Хайджал?!
Стига с тоя УоУ бе, педерасти!
Няма ли нещо друго?
Няма ли нещо друго?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Монах вдъхновен наполовина от Шаолин и наполовина от православните свещеници е нов клас в Диабло 3. Примерно. 
- NeO_Zealot
След нещата, казани в SC2 panel-a и особено специалното внимание върху модинг комюнити-то и в частност DotA, мисля че jizz-нах малко.
Невероятно мощен едитор, с който ще разполагат map makers, практически с него би могло да се направи всичко, особено със синхронизацията между различни компютри.
http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... 1/untitled
http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... ntitled222
[02:51:20] Quirk каза: te za tva
[02:51:22] Quirk каза: nqma da pravat
[02:51:26] Quirk каза: mmo po sc
[02:51:39] Quirk каза: she se poqvi pod formata na custom map :0
http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... 1/untitled
http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... ntitled222
[02:51:20] Quirk каза: te za tva
[02:51:22] Quirk каза: nqma da pravat
[02:51:26] Quirk каза: mmo po sc
[02:51:39] Quirk каза: she se poqvi pod formata na custom map :0
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
=> зороастрийски монах.Firzen написа:Монах, вдъхновен наполовина от Шаолин и наполовина от православните свещеници, е нов клас в Диабло 3.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Wait watQuirk написа:След нещата, казани в SC2 panel-a и особено специалното внимание върху модинг комюнити-то
Защо не съм го хванал това ;/
Има ли го качено някъде в нета?
Blizzcon day 1Firzen написа:Wait watQuirk написа:След нещата, казани в SC2 panel-a и особено специалното внимание върху модинг комюнити-то
Защо не съм го хванал това ;/
Има ли го качено някъде в нета?
Днес трябва да качат и day 2.
Ами аз бях точно първия който започна да го тегли и свалях с 800KB (колкото ми е ограничението на нета). Сега не би трябвало да има проблем, че гледам много сиид има.