ЧРД на Данте
ЧРД на Данте
Ай честити 17 и не си ги прекарвай сам вкъщи с уиски и Скорпиънс. Кратко и ясно, да ти е хубав животът ти желая.
Re: ЧРД на Данте
ЧРД и cheer up!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Жули!...
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Честит рожден ден, адаш! Пожелавм ти много метъл и бира. Да завършиш и да влезеш право 
чукам, влизам, гледам заключено
Чрд много здраве,щастие и любов и гледай да се оправиш,че си много зле
едит: не се ли оправиш на следващия пожелание тип омегата :Д
едит: не се ли оправиш на следващия пожелание тип омегата :Д
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

RECONNECT - PCManian Hunger.
Бе прав си, по-добре е с бръдъъ.
Да му беше направил поне брадъъ и на тъпия реконект 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

ЧРД, реконекте! По - жив, по - здрав... say no to emoness...
А, и вземи да минеш през софията някой път.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
ЧРД бе, д'ти го туря между пръстенцата скверни :р Пожелавам ти един чист и безпрепятствен път на личностно развитие, демек всичко да ти върви и да извличаш от него само ползи. Аре напиняй на вискито, че още една година и ша си готов за даджай :р
чрд в. 4.5
Тъй, честит празник! Много душевна пумия си излял из форумово, та на всички си ни даже прекалено близък и ми е някак неудобно да сложа обичайните хули и проклятия.
Добре... да живееш още 3.5 пъти по толкова, много жени, малко деца... повечко пари, че ненужните глупости са толкова скъпи и някак необходими... х-кашони, ейлиънуеър компеци... качествено фентъзи, време е да почнеш и фантастиката... надявам се не си зарязал китарата, може скоро да качиш нещо твое и поне 3 човека да го харесаме... Ноктурно няма да го хареса и ще те обижда... не празнувай сам, ей, докарай си някаква тайфа!... като минаваш из София ми се обади... даже 5-6 дни преди това, за да са сигурни нещата... трябва да си видиме урудливите мутри най-сетне.... по-малко имоу, по-малко поводи за тъпа депресия... може обаче да се лигавиш и правиш на депресиран, така другите избиват комплексите и се кефят... добро правиш на Света, сещаш се... а как ми се спи... и пиша глупости... и постоянно правя грешки, поне 20 едита ударих...
Извод: покани си приятели, ако не може у вас поне в някое барче / пицария, постойте 4-5 часа заедно, пийнете по бира / кола на пейките в парка, намерете нещо, което да обиждате заедно и накрая си легни доволен. И яж торта!
Най-важното е да ти е кеф, било то от дивна мадама, от много пари, от здраво сране, от качествена игра / филм / музика или от вкусна храна. Кефа е важен, източника му не.
Почнах на мъдрец да се рпавя, забрави ме. ЧРД!
Добре... да живееш още 3.5 пъти по толкова, много жени, малко деца... повечко пари, че ненужните глупости са толкова скъпи и някак необходими... х-кашони, ейлиънуеър компеци... качествено фентъзи, време е да почнеш и фантастиката... надявам се не си зарязал китарата, може скоро да качиш нещо твое и поне 3 човека да го харесаме... Ноктурно няма да го хареса и ще те обижда... не празнувай сам, ей, докарай си някаква тайфа!... като минаваш из София ми се обади... даже 5-6 дни преди това, за да са сигурни нещата... трябва да си видиме урудливите мутри най-сетне.... по-малко имоу, по-малко поводи за тъпа депресия... може обаче да се лигавиш и правиш на депресиран, така другите избиват комплексите и се кефят... добро правиш на Света, сещаш се... а как ми се спи... и пиша глупости... и постоянно правя грешки, поне 20 едита ударих...
Извод: покани си приятели, ако не може у вас поне в някое барче / пицария, постойте 4-5 часа заедно, пийнете по бира / кола на пейките в парка, намерете нещо, което да обиждате заедно и накрая си легни доволен. И яж торта!
Най-важното е да ти е кеф, било то от дивна мадама, от много пари, от здраво сране, от качествена игра / филм / музика или от вкусна храна. Кефа е важен, източника му не.
Почнах на мъдрец да се рпавя, забрави ме. ЧРД!
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Жив и здрав, много мацки, метъл концерти, да влезеш право в СУ и да си все така добър на белота 
ЧРД!
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Радвам се, че нема да слушаш скорпиънс и да пиеш сам уиски.ЧРД, изкарай го как си трее!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
ЧРД