Вашето мнение за видео карта...
- GEGATAFLL
- В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2 - Местоположение: Бургас
- Обратна връзка:
Вашето мнение за видео карта...
Здравейте, преди една седмица си купих нова видео карта Galaxy GF 9600GT. Снимка.
Искам да ми кажете какво мислите, дали е добър избора, защото я взех без много много да се съобразявам с параметрите на компютара си а те са: рам 4 гб - 667 е скоростта, както и на проц-а ... а той е 3.4 едноядрен ...
Искам да ми кажете какво мислите, дали е добър избора, защото я взех без много много да се съобразявам с параметрите на компютара си а те са: рам 4 гб - 667 е скоростта, както и на проц-а ... а той е 3.4 едноядрен ...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: Вашето мнение за видео карта...
Еми Нвидия не стават брат
Най-смешното което гледам тя да не вади топлия въздух вътре?Щото гледам как е насочена.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Е ти къде искаш да го вади ?Иначе не знам от къв зор си си снимал видеокартата едва ли някой го интересува къв цвят еVermic написа:Най-смешното което гледам тя да не вади топлия въздух вътре?Щото гледам как е насочена.
Ей, мишка, я не плаши човека! Аз съм с Nvidia.Vermic написа:Еми Нвидия не стават братНай-смешното което гледам тя да не вади топлия въздух вътре?Щото гледам как е насочена.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
WidowmakeR написа: Ей, мишка, я не плаши човека! Аз съм с Nvidia.
По леко с тона.
Тъпо е да вади топлия въздух вътре защото така се дига температурата на кутията (ако е затворена) Излагацията е пълна.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Аз съм с GeForce 9800 GT и нямам никакви проблеми! 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вермик има мега яко Ати, което се счупи, но продължава да твърди че Нвидия съкс 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
И аз преди 3 години имах едно мега яко Ати (за времето си де) и дори смея да кажа, че компа ми бе най-добрия в околията, ама се счупи и от тогава насам съм с 8600GTS и не ми е правила никакъв проблем.denik написа:Вермик има мега яко Ати, което се счупи, но продължава да твърди че Нвидия съкс
BTW картата ми има почти същата форма като тази на 9600GT, което ще рече, че това няма никакво значение.
И това с мишката е лаф, не се засягай.
как така си чупите видео картите? 
И аз тва да питам 
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Не ми се прави на много умен, моля моляapaunchev написа:как така си чупите видео картите?
Еми аз от около 10тина години си карам само с ати-та и до сега не са ми се "чупили".За кратко бях с geforce mx440 (което за времето си беше уж много добра карта) и не останах доволен.
освен ако "чупенето" не беше някаква шега, която си я разбирате само ти и оня другия, питам съвсем сериозно.denik написа:Не ми се прави на много умен, моля моляapaunchev написа:как така си чупите видео картите?
бе де да знам, нещо му била или изгоряла или не знам си какво 4850-то, ако не ме лъже паметта
но продължава да сипе върху нвидия
но продължава да сипе върху нвидия
Ъм...за справка, виж референтния охладител на 4850.Vermic написа:WidowmakeR написа: Ей, мишка, я не плаши човека! Аз съм с Nvidia.
По леко с тона.
Тъпо е да вади топлия въздух вътре защото така се дига температурата на кутията (ако е затворена) Излагацията е пълна.
Оффф... Кво се правите, че не разбирате? Видеото ми правеше проблеми - като пусках игри и ми се ресфаше компа, екрана стъаваше на линии и всякакви такива. За мен тва си е баш трошене, чупене, развалщне или както там си искате го наричайте.apaunchev написа:освен ако "чупенето" не беше някаква шега, която си я разбирате само ти и оня другия, питам съвсем сериозно.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
^
точно.

точно.