Гласуването за игрите може да бъде манипулирано!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Гласуването за игрите може да бъде манипулирано!
Гласуването на главната страница за игрите може да бъде манипулирано!Как така мога да гласувам за 1 игра всеки ден?!Така аз мога да определям вота според нагласата ми за деня.Ако с тази анкета се стремим да покажем най-играната игра за месеца няма как да се получи.
Предлагам да се сведе гласуването до 1 глас на месец/седмица след което да се вижда най-играната игра на седмицата/месеца а не всеки ден да да се трупат по 100 гласа на едни и същи хора.
Аз мисля че това не е правилно.Така може игра която се опитва да се добере до ТОП 10 да не влезе никога или просто да влезе като краен победител.
Предлагам да се сведе гласуването до 1 глас на месец/седмица след което да се вижда най-играната игра на седмицата/месеца а не всеки ден да да се трупат по 100 гласа на едни и същи хора.
Аз мисля че това не е правилно.Така може игра която се опитва да се добере до ТОП 10 да не влезе никога или просто да влезе като краен победител.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: Гласуването за игрите може да бъде манипулирано!
Заеби, няма да стане промяната...Vermic написа:Гласуването на главната страница за игрите може да бъде манипулирано!Как така мога да гласувам за 1 игра всеки ден?!Така аз мога да определям вота според нагласата ми за деня.Ако с тази анкета се стремим да покажем най-играната игра за месеца няма как да се получи.
WeAreGettingClose
То и без това си е манипулирано от край време...
разни игри изкачат с по 50-100 гласа, други потъват
и за бога... кой го играе това проклето кол ъв дюти толкова месеци подред
разни игри изкачат с по 50-100 гласа, други потъват
и за бога... кой го играе това проклето кол ъв дюти толкова месеци подред
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
¦•••SHERIFA•••¦
Какво толкова се учудвате на вота... http://www.xfire.com/ вдясно, долу... напълно нормален си е.
Отделно, че щом може да се нагласи за 24 часа vote per IP, значи може и на 168 часа, респективно на 30 дни да е. Какъв е проблемът ?
Относно купищата вотове - идете в зала "Мреж@та" в София, подземна е, 201 PC-та има и после кажете, че не може да "излезнат" изведнъж няколко десетки гласа от нищото.
И не на последно място, НЕ всички, които влизат, четат и редовно посещават този сайт ( не форум! ) са с пиратки-игри, нали ?
П.С.: Все още не знам дали съществува въпросната зала ( 2002/3г. беше някъде ), един път съм ходил в нея, но ми е достатъчно да знам какво е било, каква е била обстановката, а тогава и в сайта на PC Mania бях влезнал, както и у форума някой пост да драсна
.
Отделно, че щом може да се нагласи за 24 часа vote per IP, значи може и на 168 часа, респективно на 30 дни да е. Какъв е проблемът ?
Относно купищата вотове - идете в зала "Мреж@та" в София, подземна е, 201 PC-та има и после кажете, че не може да "излезнат" изведнъж няколко десетки гласа от нищото.
И не на последно място, НЕ всички, които влизат, четат и редовно посещават този сайт ( не форум! ) са с пиратки-игри, нали ?
П.С.: Все още не знам дали съществува въпросната зала ( 2002/3г. беше някъде ), един път съм ходил в нея, но ми е достатъчно да знам какво е било, каква е била обстановката, а тогава и в сайта на PC Mania бях влезнал, както и у форума някой пост да драсна
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
На мен ми е ясно само едно - тая анкета присъства в сайта само за цвят, щото така е модно. На повечето им е през кура дали я има.
Съответно последното, от което някой ще тръгне да се интересува е това колко правилно е измислена.
Съответно последното, от което някой ще тръгне да се интересува е това колко правилно е измислена.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Искам Диабло 2 на поне 4-то място.
--
--
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- ManicSubsidal
Мъдрост съзирам в думите ти, момко...Моридин написа:На мен ми е ясно само едно - тая анкета присъства в сайта само за цвят, щото така е модно. На повечето им е през кура дали я има.
Enemy, таз мацка кви бомби има само
Откъде е
Да не съм оф - да, има манипулация ,няма спор![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Да не съм оф - да, има манипулация ,няма спор
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- ManicSubsidal
Тая е от играта Демигод-една от героините-влез на официалния сайт на играта-там има аватари, уолпейпъри и всякакви подобни глупости
Ааа, казва се Седна
Ааа, казва се Седна
-
Анкета
И аз се чудя, как според долната анкета 600 човека "не играят подобни глупости" (за WoW), а после е на първо/второ място.... Просто явно има ултраси които гласуват постоянно за любимата си игра (я от клубове, я лоялно всеки ден/седмица) 
Наистина интересен парадоксАнкета написа:И аз се чудя, как според долната анкета 600 човека "не играят подобни глупости" (за WoW), а после е на първо/второ място.... Просто явно има ултраси които гласуват постоянно за любимата си игра (я от клубове, я лоялно всеки ден/седмица)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Е просто гласовете на тия дето не харесват ЛоЛ се разпределят между другите игри, нищо странно няма.
Я пак виж да не се казва Седна мина ХуяEnemy написа:Тая е от играта Демигод-една от героините-влез на официалния сайт на играта-там има аватари, уолпейпъри и всякакви подобни глупости![]()
Ааа, казва се Седна
По темата-Всъщност вярно какво странно има?
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
- Gοסgle [Bot]
Как беше - сигурността е обратно пропорционална на удобството. Обикновено се намира някакъв баланс между двете.
Най-сигурно ще е да се изисква електронен подпис за гласуването. И най-неудобно - трябва да включваш кардрийдъра, да пишеш пин...
Най-сигурно ще е да се изисква електронен подпис за гласуването. И най-неудобно - трябва да включваш кардрийдъра, да пишеш пин...