КРАЯ НА PC MANIA
КРАЯ НА PC MANIA
Kакво ще стане с абонамента ми за PC MANIA .Аз за 60лв получих само 2 броя от 12 .

- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Re: КРАЯ НА PC MANIA
И аз си мислех за хората, с абонамент. Може би има начин да ти върнат парите. Пиши на имейла на редакцията.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Толкоз ли ти е за парите,които вече си дал?Сигурен съм,че екипът е благодарен на всички които са се абонирали и парите са им били нужни за направата на сайта и поддръжката.Бъди спокоен!
-
¦•••SHERIFA•••¦
ОпазиGugu написа:...парите са им били нужни за направата на сайта и поддръжката...
Много тъпо казано.Gugu написа:Толкоз ли ти е за парите,които вече си дал?Сигурен съм,че екипът е благодарен на всички които са се абонирали и парите са им били нужни за направата на сайта и поддръжката.Бъди спокоен!
Иначе ще е хубаво пц маниа да върне парите, защото в противен случай предполагам, че ще се разправя с купища разгневени майки.
Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
...а има ли нещо по-страшно от майка, която брани детето си?
Бррррр...
Бррррр...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Nekron_895
Еее много ми е кофти че спряха списанието.Пък за парите ... хъм 60 лева ... пиши на редакцията да ти пратят някоя хубава игра.Тъкмо ще имаш с какво да запълниш времето , а и ще имаш спомен за PC Mania (след години ще размахваш играта и ще разправяш на внуците за славното време на списанието
)
Баща, който брани пиенето си...(в случая с моя - баща който брани телевизионното си време за гледане на мачове)...а има ли нещо по-страшно от майка, която брани детето си?
А за абонамента - справедливостта изисква да си му върнат парите...или да го компенсират някак човека...
Knew him? He was delicious!
- Nekron_895
Съмнява ме че от PC Mania ще се направят.Сигурно вече са измислили утешителна награда. Ако пък не - със сопата по главата докато не им дойде акъла xD 
- Till.Lindemann
верно система
можеха да направят 12/2009 последен печатен брой и така да няма преебани
можеха да направят 12/2009 последен печатен брой и така да няма преебани
-
¦•••SHERIFA•••¦
В района на пл. "Славейков" в София, преди дооооста години като бях, и там някъде имаше и магазин на PC Mania, дори и снимки му бях направил, както и отвътре, откъдето си закупих официално и легално ПИРАТСКО копие на Heroes IV за 25 лева
. Снимките са в едно чекмедже, не ми е проблем да ги сканирам и постна
. А на самият площад - все книги, книги и... "от игри ли се интересуваш ?" и веднага един спикък от каталог с игри да разглеждам, ох...
Та мисълта ми е, ако все още си го има тоя магазин и тоя човечец там, от екипа може да му кажат да ти прати някои други игри на стойност 60 кинта. Разбира се, официални и легални ( пиратки
). Хех.
Та мисълта ми е, ако все още си го има тоя магазин и тоя човечец там, от екипа може да му кажат да ти прати някои други игри на стойност 60 кинта. Разбира се, официални и легални ( пиратки