Johnny Bravo The Movie
- Till.Lindemann
Johnny Bravo The Movie
пичове, разбрах, че имало игрален филм по тая луда анимацийка, обаче нищо не намирам...ако наистина има нещо такова, дайте линк плс
Re: Johnny Bravo The Movie
Ми то май имаше проект за филм и дори спрягаха Скалата за главната роля...ама сигурно са му ударили балтията...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
A live-action movie was planned, green-lighted and even did some casting (professional wrestler turned actor The Rock (Dwayne Johnson) was cast as the title character. It was slated for a November 2006 release, but for unknown reasons was canceled. It's unknown if plans will continue at all with the movie or not.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
СКАЛАТА - ДЖОНИ БРАВО, АХАХАХАХАХ :ДДДДД
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Според мен ако проекта се осъществи, ще е пълна боза. JB си е класика като анимация, който и да изберат за главен герой ще бъде дебилно, просто няма как да пресъздадът този култов персонаж.
pew pew pew