Препоръка
- prince of persia
Препоръка
Препоръчайте ми някоя игрица, да бъде нещо историческо, да е RPG, и може да има и магически елементи. Да не е Total War или Mount&Blade. Предварителни благодарности.
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Re: Препоръка
Бе Gothic не е баш историческа, ама можеш да и хвърлиш едно око. Ако държиш на историческото - има си Lionheart. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- prince of persia
Може и да не е точно по историята, да. Да се развива да речем в средновековието, или в друго историческо време.
ПП. Цъкал сам Готик 3, ама имаше некви проблеми. Постоянно бъгваше, и такива разни.
ПП. Цъкал сам Готик 3, ама имаше некви проблеми. Постоянно бъгваше, и такива разни.
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Ако не си играл 1 или 2 - изпуснал си. Обезателно си ги сложи. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Ако искаш историческо RPG - давай Lionheart, това е най-голямата и смислена гавра с историята, която можеш да намериш. Още в началото на играта ще гониш Дон Кихот, който е съживен от писанията на Сервантес с помощта на магическата писалка на Леонардо ДаВинчи.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- prince of persia
Може и да не е историческа, айде нека е само RPG.
Fable, Morrowind, Oblivion, Neverwinter Nights, Drakensang, Knights of the Old Republic, The Witcher
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- Nekron_895
Много добри игри.Сега ще пробвам и Два Свята (Two Worlds).Дано си струваSentry написа:Fable, Morrowind, Oblivion, Neverwinter Nights, Drakensang, Knights of the Old Republic, The Witcher
-
SeigarX
- В момента играе: Warhammer Online
Elder of Scrolls IV Oblivion
Age of Wonders - Shadow Magic
Stronghold
Mount and Blade
Аз ти препоръчвам The Elder Scrolls IV: Oblivion (Sentry я спомена преди това)
(+) плюсове
-ОГРОМЕН игрови свят, кадето навсякаде можеш да отидеш (На всякаде кадето окото ти види).
-Огромна свобода във нещата, който можеш да правиш.
-Интересни RPG елементи и много опции във направата на клас.
-Прекрасна графика (+ един мод играта става нечовешко красива , но и тежка за пс-то)
-Много и най-различни диалози.(Ако харесваш добри Voice Actors , играта ще те погълне веднага)
-Има много модове за играта (Items , Zones , Monsters , Game Tweaks) http://elderscrolls.filefront.com/
-Има Mount-ове
-Интересна история (Има си Main Quest но можеш и да правиш много други Sub Quests)
(-) минуси
-Много loading times във началото (Но играта загрява и не прави много loading ако си играл продължително)
-Понякога се бъгва (Пачове има за това)
(+) плюсове
-ОГРОМЕН игрови свят, кадето навсякаде можеш да отидеш (На всякаде кадето окото ти види).
-Огромна свобода във нещата, който можеш да правиш.
-Интересни RPG елементи и много опции във направата на клас.
-Прекрасна графика (+ един мод играта става нечовешко красива , но и тежка за пс-то)
-Много и най-различни диалози.(Ако харесваш добри Voice Actors , играта ще те погълне веднага)
-Има много модове за играта (Items , Zones , Monsters , Game Tweaks) http://elderscrolls.filefront.com/
-Има Mount-ове
-Интересна история (Има си Main Quest но можеш и да правиш много други Sub Quests)
(-) минуси
-Много loading times във началото (Но играта загрява и не прави много loading ако си играл продължително)
-Понякога се бъгва (Пачове има за това)
Още минуси: скапана инвентарна система, бавно развитие на героя, скапана лицева кустомизация, с която героя ти винаги прилича на картоф
Още плюсове: сравнително добра бойна система, места където всъщност се изисква мислене, за да минеш
Още плюсове: сравнително добра бойна система, места където всъщност се изисква мислене, за да минеш
-
SeigarX
- В момента играе: Warhammer Online
Elder of Scrolls IV Oblivion
Age of Wonders - Shadow Magic
Stronghold
Mount and Blade
Хммм прав си . Интерфеиса е гаден .... бях му свикнал до толкова, че вече не ми правеше впечатление. Иначе за лицевата опция аз мисля, че е много добраSentry написа:Още минуси: скапана инвентарна система, бавно развитие на героя, скапана лицева кустомизация, с която героя ти винаги прилича на картоф
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Какво ще рече бавно развитие? Не помня да съм полагал некви огромни усилия, а за кратко време героя ми беше готин тип. Но това може да е и заради много сайд-куестс. Инвентарната система е един малък кошмар, за човек с над 150 часа в Morrowind, но свикнах. основният минус си остава ужасните лица, нещо от което страда и Fallout 3.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Имаше модове за Ъбливиън, които променяха лицата. Не мога да се сетя обаче как се казваха : (
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Супер дървена ми се стори и я изтрих 10 мин след като я пуснах...Кажи ако съм сбъркалNekron_895 написа:Много добри игри.Сега ще пробвам и Два Свята (Two Worlds).Дано си струваSentry написа:Fable, Morrowind, Oblivion, Neverwinter Nights, Drakensang, Knights of the Old Republic, The Witcher
Пробвай Jade Empire, много е добра
Интересни схватки, чудесна история, много диалози, предкрасно озвучаване, красива графика... просто чудесна игра
Иначе Oblivion ми се стори много скована и трудна. Лицата бяха гразни, диалозите-малко, битките- глупави. Какво й харесват всичи
Иначе Oblivion ми се стори много скована и трудна. Лицата бяха гразни, диалозите-малко, битките- глупави. Какво й харесват всичи
Битките можеш да си ги направиш супер интересни,зависи как си развиеш героя.Иначе трудноста се наглася от options.Можеш да си я направиш елементарнаEmanuil написа:Иначе Oblivion ми се стори много скована и трудна. Лицата бяха гразни, диалозите-малко, битките- глупави. Какво й харесват всичи