Hentai игра с motion и face recognition

Игри за PC
Аватар
Sentry

Hentai игра с motion и face recognition

Мнение от Sentry »

Та... какво е това... ами... игра, която използва камера за да следи положението и изражението на лицето на играча в реално време в реалния свят и по този начин му показва адекватна картина от игралния свят на екрана. Общо взето освен, че това се превръща автоматично в любимата игра на Хамо е и доста интересно от към технологична гледна точка... и от гледната точка на любителите на upskirt-а...

За повече информация, картинки и клипче може да видите тук. Няма материали неподходящи за под 18 годишни на страницата(Ууууууууууууу!), така че давайте смело.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Re: Hentai игра с motion и face recognition

Мнение от Telba »

Впечатляващо.
Следващата стъпка ще да е,това да се пригоди в игри от тип Deus Ex / Fallout ...Or,hell,why not Battlefield?
Това ще кърти.

...
Ама за това да се наведеш,за да погледнеш под полата - ЛОЛ ! :lol:
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Стилян

Мнение от Стилян »

fapfapfap
Draksis

Мнение от Draksis »

Sentry написа:...общо взето освен, че това се превръща автоматично в любимата игра на Хамо...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ще струва майка си и баща сииии T______T

НО Е ВЕЛИКО НАЧАЛО :!: :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Публикувай отговор