Свалих аддона, турих ъпдейта ( 1.1.0.3.5. май беше ) , сложих крак , след това инсталирах Anchorage-а , активирах го от лаунчъра , играта тръгва , но не получавам куеста. Трябва ли да съм на специално място за да го получа, или конкретно радио да слушам ? И как да разбера, всъщност, сложил ли съм правилно аддона, след като играта върви
Проблем с Operation Anchorage - за триене
-
Taratormentor
Проблем с Operation Anchorage - за триене
Не намирам старата тема за Fallout 3, затова правим нова.
Свалих аддона, турих ъпдейта ( 1.1.0.3.5. май беше ) , сложих крак , след това инсталирах Anchorage-а , активирах го от лаунчъра , играта тръгва , но не получавам куеста. Трябва ли да съм на специално място за да го получа, или конкретно радио да слушам ? И как да разбера, всъщност, сложил ли съм правилно аддона, след като играта върви
-
Taratormentor
Re: Проблем с Operation Anchorage - за триене
Реших проблема, може да триете темата.
П.П. За тези, които са имали проблем като моя - аддона действал единствено с RELOADED релийса.
П.П. За тези, които са имали проблем като моя - аддона действал единствено с RELOADED релийса.
- StubbsZombie
Re: Проблем с Operation Anchorage - за триене
Мерси много,че сподели!Taratormentor написа:П.П. За тези, които са имали проблем като моя - аддона действал единствено с RELOADED релийса.