ПП някой да ми обесни как точно да наричам разделите и подразделите , защото да наричаш подраздел форум ( както май е прието ) е доста двусмислено защото и всички те заедно са форум . Странна работа

Emanuil написа:Според мен ще бъде хубаво ако се направят повече раздели във форума : За игри , където да има отделен подраздел за всички жанрове . За хардуер , където да има подразделения за различните компоненти , фирми и т.н. , за софтуер и езици за програмиране , за препоръки към сайта и някакъв общ . Според мен сегашните четири са напълно недостатъчни , а и скоро вероятно ще има голям наплив на нови потребители . За сегашните 15тина активни четирите подраздела са достатъчни , но като станат повече ще стане много разхвърлено .
ПП някой да ми обесни как точно да наричам разделите и подразделите , защото да наричаш подраздел форум ( както май е прието ) е доста двусмислено защото и всички те заедно са форум . Странна работа
Warbringer написа:Форума е перфектен.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Emanuil написа:Не мога да разбера как може да предпочитате общ раздел за игри пред няколко такиваМного по - тромаво е като един раздел се трупа със всичко , свързано със софтуер . Странно е
Warbringer написа:Форума е перфектен.
Emanuil написа:Не мога да разбера как може да предпочитате общ раздел за игри пред няколко такиваМного по - тромаво е като един раздел се трупа със всичко , свързано със софтуер . Странно е