Значи телефона дето съм харесъл е е тоя:
http://www.handy.bg/?a=pho&pho=763&phon ... 2%E0%F2%E0
Цената е доооста изкушаваща.Та кажете има ли неква уловка тука.Ако някой го е ползвал или познава някои дето го има да каже впечетления.
ПС.Другия вариант е добрия стар w810 http://www.handy.bg/?a=pho&pho=337&phon ... sson_W810i
ама много скъп деба.
Я изкажете мнение за 2 телефона.
Я изкажете мнение за 2 телефона.
Reaching aural nirvana...
- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
Re: Я изкажете мнение за 2 телефона.
Значи говорих точно с един приятел, който работи в Глобул и тества телефончета, за да го питам каква е уловката за първия, той не го е тествал, но каза, че имал някакви проблеми с touch screen-a
Иначе може да пробваш С902
Всичко в света е относително 
E че тоя тъчскрийн ли е??Ако е начи нема да го земам, ама никаде не виждам да пише.

Тоя телефон няма touch screen...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Кофти батерия, кофти камера, 256к цветове, не е от музикалната серия на SE, което им е единственото достойнство - тва за Г502
Ся разгледах и втория, ми и той ташак.
До 400 лева всичко е ташакак, така че сам си избираш кой точно ще си земеш. Разликите са в батерия/дизайн.
Ся разгледах и втория, ми и той ташак.
До 400 лева всичко е ташакак, така че сам си избираш кой точно ще си земеш. Разликите са в батерия/дизайн.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Eми за квото един нормален телефон.Малко слушане(имам си и мп3-ка), малко снимане, и главно за говорене.
Ако ще е така, както казваш - вземи си първия. Честно казано и без това след първите два месеца ще ти е все едно какво има на телефона ти, след една година ще ти писне, който и от двата да е и ще искаш да си вземеш друг, така че давай с по-евтиния.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?