Как да махна кеш от Гугъл?
Как да махна кеш от Гугъл?
Трябва ми да махна определен кеш от гугъл. Става дума за разказ във форум, поуста на който вече изтрих (мой си беше), но продължава да седи Гугъл и кеша му да се вижда. Някой идея? Спешно ми трябва 

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Re: Как да махна кеш от Гугъл?
При условие, че форума не е твой, мисля че е невъзможно.
А ако случайно познавам администратора?
Как така кеша от google-a ??? Да нямаш предвид просто кеша или кукитата. Ако си на firefox 3.0 ( нз дали и при 2 става ) от менюто "Инструменти" цъкни на "Изчистване на лични данни".
не хром, а гугъл.
но и аз не знам как би станало, ако може изобщо :/
но и аз не знам как би станало, ако може изобщо :/
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- Gοסgle [Bot]
Removing my own content from Google's index - http://www.google.com/support/webmaster ... swer=35301
Сега, с администратора пробваме ей този гайд: http://www.zhongg.com/guides/how-to-eas ... gle-cache/ и според мен ще стане. Опитах се да залъжа гугъл поддръжката, че там ми има банковата карта, поверителна бизнес информация и т.н., но ще минат месеци, докато ми обърнат внимание
Ще едитна по-късно да пиша дали резултата е успешен, дават няколко дни период
Гугъл може да си има и гадни страни 
Ето и резултата. След добавения таг от администратора, кеша изчезна, макар резултата да си остана в гугъл, но само като резултат с резюме, без пълно съдържание. При следващия рефреш, явно ще го затрият.

Ето и резултата. След добавения таг от администратора, кеша изчезна, макар резултата да си остана в гугъл, но само като резултат с резюме, без пълно съдържание. При следващия рефреш, явно ще го затрият.