Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer

Идеи за сайта и списанието
SeaBass

Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer

Мнение от SeaBass »

Здравейте уважаеми писари от РС Мания .
Досега се въздържах от коментари по каквото и да е било свързано с вашето " творчество ", но до днес .
След като прочетох горе споменатата ви статия ме
Подтикнахте да се включа и аз към вас с няколко препоръки , които ще ви бъдат безкрайно ценни за в бъдеще да не попадате в подобни абсурдни ситуации в каквато изпаднахте сега .
Първо : Не пишете нещо , за което нямате достатъчно информация , познатия и впечатления.
Второ : възложете превютата на игрите и статиите за тях , особено за такива големи заглавия като ФИФА и ПЕС да се пишат от хора , които не са престрастни и ще дадат точна оценка и няма съзнателно да изопачават истината .
Та коментара ми относно статията !
Доста неверни факти бяха изброени там като най- фрапиращия е , че ФИФА е излязла преди Футболната поредица на Конами . Това не е вярно !
Първи сокър , който Конами пускат в историята си е Konami's Soccer 89 но в действителност стават популярни с International Super Star of Soccer Delux през 96 година . Играта е хит по всички тогавашни конзоли . Конами издават няколко футболни игри с различни наименования. Конзолните фенове не са и поглеждали ФИФА защото са имали ПЕС и всичките му производни . ФИФА се играеше единствено за РС само защото нямаше друга игра , след 2003 година обаче Конами пуснаха ПЕС 3 за РС и вече РС феновет , голяма част от РС феновете се обърнаха към ПЕС .
Мога да ви говоря с часове за историята на ПЕС сериите но не го намирам за редно а и нямам време .
Друга уникална глупост и лъжа е , че в ПЕС 2009 имало само малко козметични промени и някой друг лиценз . Е тук вече доста ме разсмяхте ;)
Както всяка година така и тази ПЕСа е адски различен от предходния. ПЕС 2009 има огромни разлики и подобрения от към физика на топката , изцяло нов контрол над играчите и мача , нов АИ и нов геймплей. Не искам дори и да изброявам за иновациите в онлайн режима и новите опции които има .
Ако държите да сте точни и четени ( тези неща ви липсват в последните години ) моля ви , постарайте се малко повече и не злобейте толкова ;) Повярвайте , феновете на ПЕС са доста ама доста повече от тези на ФИФА , просто те са зрели хора по над 20 , 30 години и не им се занимава в безсмислини спорове и изяви докато ФИФА феновете са заблудени деца или не дорасляци които нямат и ни най – малка представа от Футбол.
Е надявам се да съм бил полезен . Имаше още много какво да ви кажа но ще се огранича само с миниатюрна част от него .
Благодаря ви за вниманието !
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Отностно Статията на PC Mania 11/2008 : Pro Evolution Soccer

Мнение от denik »

Ти си направил точно това, което според теб е грешно - пристр?стен си :) Ти охрани фифата, за сметка на ПЕС.
Искахте Широв да не пише повече за ПЕС. Ето, готово. Сега пак сте недоволни...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Футболните симулатори така и така съкват яко...
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

не
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Повярвайте , феновете на ПЕС са доста ама доста повече от тези на ФИФА , просто те са зрели хора по над 20 , 30 години
докато ФИФА феновете са заблудени деца или не дорасляци които нямат и ни най – малка представа от Футбол.
Колко зряло.

П.П - Това да не е Napster ?
.
shizo123

Мнение от shizo123 »

Накратко, пича е искал да каже:

ПЦ-то ми е на 7 години, и ФИФА-та не ми върви,
моля убедете ме че ПЕС-а е по-хубав, за да не стана Емо :(
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Гост

Мнение от Гост »

Sweeney Todd написа:Ти си направил точно това, което според теб е грешно - пристр?стен си :) Ти охрани фифата, за сметка на ПЕС.
Повярвай ми никой не желае Господин Широв да пише за ПЕС , просто глупости не ми се четат. Все известен факт е че само децата се радват на ФИФА и само деца си купуват списанието . Нормално е гореспоменатия Широв да им целува аканите дупета ;)
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Гост написа:
Sweeney Todd написа:Ти си направил точно това, което според теб е грешно - пристр?стен си :) Ти охрани фифата, за сметка на ПЕС.
Повярвай ми никой не желае Господин Широв да пише за ПЕС , просто глупости не ми се четат. Все известен факт е че само децата се радват на ФИФА и само деца си купуват списанието . Нормално е гореспоменатия Широв да им целува аканите дупета ;)
Че тогава защо си го взимаш, само за да се дразниш?
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
becks(the golden one)

Мнение от becks(the golden one) »

:rockon: :stooped: :IMNOOB: :SPAM: :Oooops: :RTFingM: :OffTopic: :notfair: :banli: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: Напълно съм съгласен с SeaBass.
Гост

Мнение от Гост »

Steel написа: Че тогава защо си го взимаш, само за да се дразниш?
:RTFingM: Никога не бих дал пари за такова нещо !
Достатачно ми е да видя стиите им в сайта ... нещо като замесник на весник " Щършел " - Глупости на килограм.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Гост написа:
Steel написа: Че тогава защо си го взимаш, само за да се дразниш?
:RTFingM: Никога не бих дал пари за такова нещо !
Достатачно ми е да видя стиите им в сайта ... нещо като замесник на весник " Щършел " - Глупости на килограм.
Па не ги гледай тогава.
:idea:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Гост

Мнение от Гост »

Иначе SeaBass си е напълно прав.
Просто FIFA феновете не схващат, че реалистичността и графиката на една игра са по-важни от броя на лигите и отборите.

Има 3 възможности за FIFA играещите:
1. Не са играли PES.
2. Играли са, но "нещо" (всички знаят какво :wink:) не им достига, за да си нагласят контролите.
3. Имат мозъчни проблеми. :roll:
SeaBass

Мнение от SeaBass »

офф не превръщайте темата в спор между ФИФА и ПЕС . Имах препоръки към екипа на списанието и толкова. Обективната им оценка е дефицит.
Аватар
Кain
В момента играе: Crashday(multiplayer)

Мнение от Кain »

Sweeney Todd написа:не

ДА
"There is no path as wicked as that of the righteous"
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Интерсно да се отбележи, че във всеки спор фифа вс пес пишат сумати гости и винаги са за пес. Т'ва дали не е един и същ човек, а? После тия дето играели пес били повече. То освен всичко е тъпо да се определя като критерий това дали една игра е играна от повече хора, защото всички знаем коя игра беше най-продавана в Северна Америка преди да се появи уоу. Иначе аз не понасям футбола и не съм играл нито едната нито другата боза просто излагам факти :)
shizo123

Мнение от shizo123 »

ПЕС съкз хард :!:
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Гост

Мнение от Гост »

Странно защо по торентите ФИФА е теглена 6-7 пъти повече от ПСЕ , ПЕС извиенте .
Аватар
Кain
В момента играе: Crashday(multiplayer)

Мнение от Кain »

Гост написа:Странно защо по торентите ФИФА е теглена 6-7 пъти повече от ПСЕ , ПЕС извиенте .

Щото си тъп дееба госта.Като ЕА е един мастодонт с 1000000000000 излезли игри(която единствено FIFA 07 и NFS Most Wanted уважавам) а Konami една компания с 15 игри(но качествени като Silent Hill,Yu-Gi-Oh игрите е т.н.) ти как очакваш кой продукт ще се тегли-на ония с многото пачки или на тия никаквици дето имат групичка фенове на ПСЕ както ти го каза червей такъв.
"There is no path as wicked as that of the righteous"
Аватар
Кирилицата
В момента играе: GTA 4

Мнение от Кирилицата »

go QQ in your baby bed
Заключено