Пиратки are bad
-
Steel
- Обратна връзка:
Пиратки are bad
Proof: http://news.vestnik24.com/lifestylebg/l ... 98529.html
Edit: Ъъ, какво по дяволите? Статията си е напълно легална, к'ъв е тоя филтър? Мога и скрийн да направя, ако трябва.
Anyway:
Пишман любовник използвал пура за конфети като сексуална играчка. Това се случило миналата Коледа в София.
След бурно празненство с доста алкохол 30-годишният софиянец се оттеглил в спалнята за сексуални игри. И той не можел да обясни как му дошло наум да пъхне във вагината на приятелката си пурата за конфети. За беда обаче маниакът дръпнал неволно фитила и пурата гръмнала. Дамата била приета в болница "Царица Йоанна" с вагинални разкъсвания. Миналата Коледа над 50 души са потърсили помощ в спешното отделение на болницата в Бургас. Половината от тях били пострадали от пиратки. По данни на дежурните екипи имало откъснати пръсти, цели фаланги от пръсти и наранени длани. В "Пирогов" потърсили помощ само 30 души./БГНЕС
Edit: Ъъ, какво по дяволите? Статията си е напълно легална, к'ъв е тоя филтър? Мога и скрийн да направя, ако трябва.
Anyway:
Пишман любовник използвал пура за конфети като сексуална играчка. Това се случило миналата Коледа в София.
След бурно празненство с доста алкохол 30-годишният софиянец се оттеглил в спалнята за сексуални игри. И той не можел да обясни как му дошло наум да пъхне във вагината на приятелката си пурата за конфети. За беда обаче маниакът дръпнал неволно фитила и пурата гръмнала. Дамата била приета в болница "Царица Йоанна" с вагинални разкъсвания. Миналата Коледа над 50 души са потърсили помощ в спешното отделение на болницата в Бургас. Половината от тях били пострадали от пиратки. По данни на дежурните екипи имало откъснати пръсти, цели фаланги от пръсти и наранени длани. В "Пирогов" потърсили помощ само 30 души./БГНЕС
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- StubbsZombie
Re: Пиратки are bad
Аз вече го видях!Повръща ми се!Vermic написа:омг ;Д искам да видя линка!!!
-
TemplarWhore
- Gοסgle [Bot]
Какъв извод може да направим мили деца?
Ако завирате фишеци в онази работа на приятелката си, приятеля си, или в собствения си г_, гледайте да не ги взривите докато са вътре!
Ако завирате фишеци в онази работа на приятелката си, приятеля си, или в собствения си г_, гледайте да не ги взривите докато са вътре!
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
~STUBBS~ написа:Аз вече го видях!Повръща ми се!Vermic написа:омг ;Д искам да видя линка!!!
Я удари едно лично моля те.Че съм любопитен
"There is no path as wicked as that of the righteous"
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
агхаахаххааахха
да еба глупака да еба
Как искам да видя тази спукана Цензура
Как искам да видя тази спукана Цензура
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Мен Цензура на живо ми изкарва акъла понякога, па ти разпорена искаш да гледаш! 
Това на аватара не съм аз :/
- shub niggurat
- Обратна връзка:
батка, че идеш ли на нова година, бе ?Kazim написа:Мен Цензура на живо ми изкарва акъла понякога, па ти разпорена искаш да гледаш!
джумерки
Имаm огромно желание тази година да мога, но оставам у нас за добро или зло. :/ Все пак ви желая на всички приятно прекарване и ще гледам да се реванширам подобаващо в бъдеще.
Не е смешно бре.
Тук не са ме виждали от повече от половин година и ще ме изгорят на кладата, пак добре, че иимам да събирам пари и дарове.
Тук не са ме виждали от повече от половин година и ще ме изгорят на кладата, пак добре, че иимам да събирам пари и дарове.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Хахаххаахах :Д ти направо данъци събираш бе!Kazim написа:Не е смешно бре.![]()
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- StubbsZombie
Мразя данъчните!Vermic написа:Хахаххаахах :Д ти направо данъци събираш бе!