Far Cry 2 Превъртяхте ли я?
Far Cry 2 Превъртяхте ли я?
Искам да питам хората които са превъртяли играта как са завършили.
мисля че ако избираш между двете мисии игата се изменя в друга посока и има различен край за различните избори.
Аз примерно изпълних всичките buddy мисии една след друга и репутацията не ми се качваше.когато нямах повече buddy мисии и ми възложиха една мисля че от UEFL после се появи един от приятелите ми и ми каза да не го права и ми предложи мисия (не можах да я приема сигурно заради изчерпания брой "приятелски мисии" = 13).И така някъде в края на играта трябваше да убия всичките ми приятели (Работех с Чакала) и да взема някакви диаманти.След среща с Чакала трябваше да избера дали да взривя някаква планина (така и не разбрах защо) ИЛИ да занеса диамантите на едни хора в селото.
и това беше края на играта.
излизаха надписи че са изселили 2 милиона хора в други държави и разни такива неща.
ТА на въпроса: Някой да я превъртял по друг начин?
мисля че ако избираш между двете мисии игата се изменя в друга посока и има различен край за различните избори.
Аз примерно изпълних всичките buddy мисии една след друга и репутацията не ми се качваше.когато нямах повече buddy мисии и ми възложиха една мисля че от UEFL после се появи един от приятелите ми и ми каза да не го права и ми предложи мисия (не можах да я приема сигурно заради изчерпания брой "приятелски мисии" = 13).И така някъде в края на играта трябваше да убия всичките ми приятели (Работех с Чакала) и да взема някакви диаманти.След среща с Чакала трябваше да избера дали да взривя някаква планина (така и не разбрах защо) ИЛИ да занеса диамантите на едни хора в селото.
и това беше края на играта.
излизаха надписи че са изселили 2 милиона хора в други държави и разни такива неща.
ТА на въпроса: Някой да я превъртял по друг начин?

Re: Far Cry 2 Превъртяхте ли я?
А БЕ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА знам че има тема
А БЕ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА това е отделен въпрос
А БЕ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА тебе какво те прихваща за дребни работи да псуваш като идиот
А БЕ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА не очаквах че админите (или модераторите) оставят да се псува и спами точно в форума на любимото ми списание..... разочарован съм.
А БЕ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА това е отделен въпрос
А БЕ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА тебе какво те прихваща за дребни работи да псуваш като идиот
А БЕ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА не очаквах че админите (или модераторите) оставят да се псува и спами точно в форума на любимото ми списание..... разочарован съм.

- Кирилицата
- В момента играе: GTA 4
Играта е тъпа!
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
отдавна форумът няма абсолютно нищо общо със списанието. тук се събират социопати, наркомани, анархисти и бисексуални.
а, и играта е тъпа, да
а, и играта е тъпа, да
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
преди време чух от приятел който е бил редовен спамер тук че са го спирали точно заради това.
заради големия обем спам и хора като онзи циник горе
.
Всеки си има право на мнение за играта.И на мен не ми харесаха няколко неща от нея, открих няколко бъга, някои от нещата в играта не са много реални (например да завинтваш някакво болче и лодката/колата да ти се поправя
), но от друга страна си има всичко
графика,звук (макар че звука ми се бъгна някаде по средата героя все едно ми оглуша с едното ухо
и не можех да чувам звуци идващи пред мен или зад мен) има си и страхотен геймплей.
заради големия обем спам и хора като онзи циник горе
Всеки си има право на мнение за играта.И на мен не ми харесаха няколко неща от нея, открих няколко бъга, някои от нещата в играта не са много реални (например да завинтваш някакво болче и лодката/колата да ти се поправя
графика,звук (макар че звука ми се бъгна някаде по средата героя все едно ми оглуша с едното ухо

- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Забрави "педофили"I_Hate_Noise написа:отдавна форумът няма абсолютно нищо общо със списанието. тук се събират социопати, наркомани, анархисти и бисексуални.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Да,чувстваме се засегнати!Дади написа:Забрави "педофили"I_Hate_Noise написа:отдавна форумът няма абсолютно нищо общо със списанието. тук се събират социопати, наркомани, анархисти и бисексуални.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Само това не е достатъчно и....I_Hate_Noise написа:извинявайте.
ехо ами некрофили шеи ся отивам до някои гроб да си върша работата 
ААА зомбита навсякаде HELP!!! DESENT FROM THE DARKNES!!!
^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img
^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img