Всеки удар, който някога са ми нанесли, ще им се върне многократно. Първо ще се погрижа за тези, които ме мислят за нищожество, за някаква играчка, с която могат да правят всичко. Глупаци. Не осъзнават, че силата ми расте и скоро ще ги помета.После всички тези, които ми завиждаха и се възползваха от слабостта ми. Заради тях сега съм на дъното, заради тях съм такъв, какъвто съм - без усмивка на лицето и без светлина в душата. Това никога няма да им простя. Когато времето и мястото са подходящи, те ще си платят.И накрая тези, които ми причиниха най-много болка - нея...и моя милост. Защото за всичко, което ми се случи и продължава да се случва, най-много съм виновен самият аз. И както мога да нараня другите, така мога да бъда жесток и към себе си.
Едва ли отмъщението ще ме накара да се почувствам по-добре - гледал съм филми, чел съм книги...Но трябва да го направя. Иначе кошмарът никога няма да свърши и ще остави дълбоки следи върху мен. Това ще стане скоро. Всички те ще си платят. Vengeance will be mine!
--------------------------------
Ето още една от наченките да пиша...нищо особено, пък и малко хора ще ме разберат, но нали за това е творческия форум - човек да се упражнява, докато не почне да пише Semi-Godlike разкази