Поредната ми помия :Д

Вашите разкази и истории
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Поредната ми помия :Д

Мнение от R@Z0R »

Случва се отново. Пропастта е дълбока и тъмна, а аз пак пропадам в нея. Кошмарът се повтаря. Сега обаче имам предимство. Сега осъзнавам истината. И всички, които мислят, че са ме сломили, жестоко се лъжат.
Всеки удар, който някога са ми нанесли, ще им се върне многократно. Първо ще се погрижа за тези, които ме мислят за нищожество, за някаква играчка, с която могат да правят всичко. Глупаци. Не осъзнават, че силата ми расте и скоро ще ги помета.После всички тези, които ми завиждаха и се възползваха от слабостта ми. Заради тях сега съм на дъното, заради тях съм такъв, какъвто съм - без усмивка на лицето и без светлина в душата. Това никога няма да им простя. Когато времето и мястото са подходящи, те ще си платят.И накрая тези, които ми причиниха най-много болка - нея...и моя милост. Защото за всичко, което ми се случи и продължава да се случва, най-много съм виновен самият аз. И както мога да нараня другите, така мога да бъда жесток и към себе си.
Едва ли отмъщението ще ме накара да се почувствам по-добре - гледал съм филми, чел съм книги...Но трябва да го направя. Иначе кошмарът никога няма да свърши и ще остави дълбоки следи върху мен. Това ще стане скоро. Всички те ще си платят. Vengeance will be mine!
--------------------------------
Ето още една от наченките да пиша...нищо особено, пък и малко хора ще ме разберат, но нали за това е творческия форум - човек да се упражнява, докато не почне да пише Semi-Godlike разкази :)
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Re: Поредната ми помия :Д

Мнение от R@Z0R »

the truth написа:sad ли е lifea утайко хахахх
Like I care... :roll:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Оф тоя па, бегай оттука.
И както мога да нараня другите, така мога да бъда жесток и към себе си.
Недей, ка'ам ти, не свършва добре.
Аватар
bgKommando
Обратна връзка:

Мнение от bgKommando »

the truth написа:sad ли е lifea утайко хахахх
Пич отиди у тиин проблема и се изплачи на арменския Поп!
Айде са МАРШ от тука и да не се връщаш докато не си избиеш комплексите!
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Ледник

Мнение от Ледник »

И с мен в училище не искаха да играят волейбол. :(
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

You are not prepared!

Добро е, чакаме още. ;)
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
IceQueen
В момента играе: Knight online

Мнение от IceQueen »

Явно ти се е случило от онези случки, които карат балончето на чуствата да се спука и завършва с неразбран за другите текст в/у бял лист.

Отмъщението в книгите и филмите не помага ;) Но, ако това ще те успокои - на живо е много по-сладко. Не, че те подстрекавам, но като изключим, че е добра мотивация, на мен специално ми е най-сладко да си го връщам при това с лихвите ;)

За разлика от Бобакин, аз не искам да чета още като това, но ще се радвам да прочета някое, което ще опише пътят на горе от дупката. Както казах на един друг човек, там на дъното, където са само останките от разбития свят - не е вашето място ;)
Крещя, следователно съществувам!
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Хъм, да, и аз бих искал да чета за изпълзяване от гроба. Не се подигравам, сериозно говоря.
Аватар
STUBBS

Мнение от STUBBS »

Поредната ми помия
с която ни заля...
Аватар
Admiral General Hurf

IceQueen написа: За разлика от Бобакин, аз не искам да чета още като това, но ще се радвам да прочета някое, което ще опише пътят на горе от дупката. Както казах на един друг човек, там на дъното, където са само останките от разбития свят - не е вашето място ;)
Ъъъм... май не се изразих правилно. Имах предвид продължение, не допълнително пропадане. ;)
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Тъпо :thumbdown:
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Аватар
bgKommando
Обратна връзка:

Мнение от bgKommando »

Инфантилноста ти е направо плачевна.От страни си като куче , което се опитва да си захапе опашката.
NhazUl

Мнение от NhazUl »

bgcomando написа:Инфантилноста ти е направо плачевна.От страни си като куче , което се опитва да си захапе опашката.
Тъпо е да го казвам, но твоята също. Това е трол. Зандаларски.
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

IceQueen написа:Явно ти се е случило от онези случки, които карат балончето на чуствата да се спука и завършва с неразбран за другите текст в/у бял лист.

Отмъщението в книгите и филмите не помага ;) Но, ако това ще те успокои - на живо е много по-сладко. Не, че те подстрекавам, но като изключим, че е добра мотивация, на мен специално ми е най-сладко да си го връщам при това с лихвите ;)

За разлика от Бобакин, аз не искам да чета още като това, но ще се радвам да прочета някое, което ще опише пътят на горе от дупката. Както казах на един друг човек, там на дъното, където са само останките от разбития свят - не е вашето място ;)
Хехе, знам че там не ми е мястото, просто трябва да свърша някои неща преди да тръгна към real vengeance :) Да потренирам на първо време, че сега ако почна че ме пребият :D
Па защо му обръщате внимание на тая отрепка над мен? :lol:
А може и да ми дойде музата за издигане нагоре по хълма...до следващата седмица може би...най-вероятно ще пиша за свестни хора, които познавам, но знае ли човек :)
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Сериозно ли мислиш, че някой ще те вземе насериозно в интернет форум? :lol:
Аватар
Admiral General Hurf

the truth написа:ти май лапкаш
Научи се да пишеш, идиот такъв. Прочее, дори не си свестен трол. Просто гаменче с комплекси.
Я тибя МУСТАК
Аватар
bgKommando
Обратна връзка:

Мнение от bgKommando »

Really scary чак са насрах.(от смях)
Аватар
Admiral General Hurf

bgcomando написа:Realy scary чак са насрах.(от смях)
Herr Commando, моля те, оправи си правописа.

"Really" , не " realy". Не, че се заяждам, просто не мога да търпя правописни грешки, макар да правя такива, от време на време. ;)
Я тибя МУСТАК
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Изображение

Do not feed it. It's a n00b.
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Текстът е буди емоций, макар и да може още да се желае. Ако пък е по реални събития, какво да ти кажа, гледай по-весело на живота.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Публикувай отговор