Увеличаване трудността на Диабло 2 ?
Увеличаване трудността на Диабло 2 ?
Знам, че имаше една такава команда като си в мрежа с 1 човек примерно можеш да увеличиш трудността все едно сте 4 човека или повече. как беше?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Увеличаване трудността на Диабло 2 ?
" players 8 / players set to 8 " , в града го пишеш т'ва... или нещо от сорта. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
предполагам, че този който е направил мрежата трябва да го напише? Enter>players set to 8>Enter. така ли се въвежда?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Да. Но мисля, че трябва всички да го напишат. Не само тоя който прави играта.Pifcho написа:предполагам, че този който е направил мрежата трябва да го напише? Enter>players set to 8>Enter. така ли се въвежда?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Преди ( на най-старите версии ) трябваше да си в града , да си влезеш в сташ-а , да излезеш и без да мърдаш, натискаш enter и пишеш '' /players 8 ''. Последните пъти като играхме на 1.10 и 1.12 , май ставаше навсякъде. И само хоуста е достатъчно да го напише, мисля.
джумерки
Бе къв стаж кви 5 леа няма значение къде си само тряя си хост
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Епа еба ли го, у началото, още кога се играеше по залите, имам спомени, че такава беше процедурата за да работи със сигурностJorix написа:Бе къв стаж кви 5 леа няма значение къде си само тряя си хост
джумерки