Rainbow six недъг

Игри за PC
Аватар
BARRICADE

Rainbow six недъг

Мнение от BARRICADE »

Дръпнах си Rainbow six 3 raven shield + Athena sword oт замундата. Игриците се инсталват нормално и кат по4на да играя и не6то енджина прай бъг.При движението на персонажа ми екрана трепти и се едно са движа не с крака ами със скейтборд по стръмна камениста пътека.Преизтеглих я и преинсталнах я и пак съ6тото праих ха6 проверки и тн.Гледайки коменатрите за играта видях 4е и други потребители имат проблеми с подкарването на Nvidia картоци.Моят е 6150 вграден но се пак Nvidia. Някой да я е подкарвал на GeForce kakъвто и да е модел и как?
П.С. говоря само за видеото 6тото в главното меню на играта в долния ъгъл се мъдри логото на ATI и може тва да е проблема.
Knight will fall 2008
Аватар
BARRICADE

Re: Rainbow six недъг

Мнение от BARRICADE »

Явно не мога да я подкарам нормално и вие също.В крайна сметка не вси4ко може да се играе.В такъв слу4ай бихте ли ми препоръ4али някой такти4ески ек6ън с пове4е реализъм подобен на Rainbow six?
Knight will fall 2008
Аватар
_Mitko_

Мнение от _Mitko_ »

Ghost Recon Advanced Warfighter 1 и 2
Аватар
[SS]
Обратна връзка:

Мнение от [SS] »

_Mitko_ написа:Ghost Recon Advanced Warfighter 1 и 2
wrong

Ghost Recon, може би ще ти хареса, за версията от 2002 говоря, не тази подигравка AW...
Опитай и SWAT 3/4, Operation Flashpoint, но не съм сигурен, не и се кефят много хора на OF :)
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
Аватар
BARRICADE

Мнение от BARRICADE »

GRAW малко трудно 6а трангнат на GeForce 6150 не6то по леко? Един ми бе6е Препоръ4ал някаква стара IGI 2.Тя хубава ли е?
Knight will fall 2008
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

BARRICADE написа:GRAW малко трудно 6а трангнат на GeForce 6150 не6то по леко? Един ми бе6е Препоръ4ал някаква стара IGI 2.Тя хубава ли е?
Хубава е. Задължително я пробвай. Единицата също си заслужава.
Публикувай отговор