Форумно почистване?
Форумно почистване?
Здравейте!Гледам във форума е пълно с много стари теми,и се чудя дали не е добре малко да се поразчисти?Има толкова много странци,пълни със стари теми:
Общ форум-78 страници
Специализиран форум-88 страници
Ще е добре да се поочисти малко.Знам,че е трудно,но не и невъзможно
Общ форум-78 страници
Специализиран форум-88 страници
Ще е добре да се поочисти малко.Знам,че е трудно,но не и невъзможно
- admin
- В момента играе: Dreamweaver CS5
- Обратна връзка:
Re: Форумно почистване?
Ако искаш да виждаш само по-новите теми, има такава настройка:
Знам,но мисълта ми е друга-дали не се товари сървъра с толкова много теми?
- admin
- В момента играе: Dreamweaver CS5
- Обратна връзка:
Да, товари, но не толкова. Последно като проверявах, целия сайт харчеше около 12 минути процесорно време на денонощие.ZZZzombie написа:Знам,но мисълта ми е друга-дали не се товари сървъра с толкова много теми?
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
+това е тъпо да се губи историята на форума. Мен лично дори ме е яд че при обновяването на форума бяха изтрити темите от пред 2003г. Да не говорим, че така някои от по-старите юзъри изгубиха хиляди мнения, а тук това се цени.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
+1Andrey358 написа:+това е тъпо да се губи историята на форума. Мен лично дори ме е яд че при обновяването на форума бяха изтрити темите от пред 2003г. Да не говорим, че така някои от по-старите юзъри изгубиха хиляди мнения, а тук това се цени.
РС мания! Трябва да почистите форума си и да се грижите за поддръжката му повече! Тук няма правила и е пълен хаос. Толкова много излишни теми никъде не съм виждал!
Играя всичко което е качествено и заслужава внимание.
- Gοסgle [Bot]
Проблема ще се реши от самосебе си като се поочистят малко кретените, които пишат тъпи теми. Няма да има нужда да се поочиства всяка тяхна тема. Нали бе Стъбси?STUBBS написа:Ще е добре да се поочисти малко.Знам,че е трудно,но не и невъзможно
Вземи си думите назад и ще ти помгна за молбата в подписа.dragooner написа:РС мания! Трябва да почистите форума си и да се грижите за поддръжката му повече! Тук няма правила и е пълен хаос. Толкова много излишни теми никъде не съм виждал!
Това на аватара не съм аз :/
Според мен не трябва защото 1-во да се знае историята 2-ро някои може да нямери темата която му трябава.
Мое мнение
Мое мнение
Старите теми са си добре по скоро триите новите че форума заприлича на форум за бавноразвиващи се
Мисля, че подръжката ще бъде по-добра, когато направят списанието онлайн.
-
¦•••SHERIFA•••¦
Поддръжката на... кое ?WidowmakeR написа:Мисля, че подръжката ще бъде по-добра, когато направят списанието онлайн.
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Не знам, ама ако ще трият стари теми, поне да запазят тези в творческия. Има златни неща от преди 4-5 години и ще е много жалко, ако изчезнат.
Крещя, следователно съществувам!