DEKARON online
Re: DEKARON online
Dekaron Online е същата простотия като 2Moons, на която участвах в бета тестовете и която е пълна скръб, най-вече заради грайнденето, което е едно 99% от играта(за сравнение - аз смятам, че в Diablo грайнда представлява едва 90% от играта)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
да да да за текива като тебе и други само WoW е добър всички останали не струват. Аз не мисля така има ного по хубави от диабло и там другите дето са всеки си има мнение за една игра ! 
Ти въобще прочети ли му поста
Май не си от най-ентелегентните щом не схвана и дума от него
Абе мани, те лапетата като се зарибят на нещо и все го докарват до врява и комплекси.
За мен - всяко ролево mmo не струва, защото е комерсиялен боклук oсмърдян от повечето нердове играещи го.
Правете оргий не mmorpg-та!
За мен - всяко ролево mmo не струва, защото е комерсиялен боклук oсмърдян от повечето нердове играещи го.
Правете оргий не mmorpg-та!
I shall light a fire upon the fang that falls short,
so that i needn't see that star,
so that it shall not tear this throat of mine.
so that i needn't see that star,
so that it shall not tear this throat of mine.
Виж какво, с този си пост накара всички от форума да ти се смеят... или по-скоро на факта, че си го отправил към мен.zak007 написа:да да да за текива като тебе и други само WoW е добър всички останали не струват. Аз не мисля така има ного по хубави от диабло и там другите дето са всеки си има мнение за една игра !
Иначе какво да ти кажа - дадох пример с Diablo, защото е общо известна. Можех да ти дам пример с RAN online примерно, която пак си е такъв grindfest, ама какъв е смисълът, ако не си я играл? А пък напиша всички MMO-та, които съм играл сигурно ще заспиш преди да стигнеш до края на списъка.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Аз пък мисля, че WoW вече не струва... едно време беше по-добре според мен.. а Diablo rLz!zak007 написа:да да да за текива като тебе и други само WoW е добър всички останали не струват. Аз не мисля така има ного по хубави от диабло и там другите дето са всеки си има мнение за една игра !
А иначе играя Cabal Online
Пука ми, че ми дреме
Ми и аз играя кабал 57 левел сам в марс ма нещо повече наблягам на тази по ми харесва нз за6то. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
В тези две MMO-та има само грайнд. Нито ПвП, нито нещо друго... с един риболов и mounts не се оправя положението. Ще ви писне, друзя. Стигнете до един определен lvl и ще ви писне, гаранция. По-добре играйте ММО от "големите" на пиратка, или на офи, вместо тези полуфабрикати. Има много малко безплатни ММО-та, които наистина си заслужават. Уви, Cabal и Dekaron (НАПЪЛНО еднаква с 2MOONS, няма какво да се лъжем) наистина не се вписват в списъците на добрите игри.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Еми да те са едни и същи,просто 2моонс е за америка а декарон за европа.Иначе всеки с малко повече стаж в ММО-тата може да каже че безплатно добро няма.