PES 06 PROBLEM MOLQ VI POMOGNETE!!!!!!!!!
-
futbolist4eto
PES 06 PROBLEM MOLQ VI POMOGNETE!!!!!!!!!
Problemut mi e svurzan s puskaneto na igrata .Kogato q puskam mi izliza vmesto menuto edon mode select menu kudeto chrez nego mogat da se igraqt samo priatelski machove kak da otida na menuto pls pomognete mi
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: PES 06 PROBLEM MOLQ VI POMOGNETE!!!!!!!!!
4. Във форума се пише на КИРИЛИЦА. Изглежда много по-приятно, пък и нали форума е Български и за Българи...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
point?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Една пчела днес ме ужили на средния пръст. Доста е подут и изтръпнал.futbolist4eto написа:Problemut mi e svurzan s puskaneto na igrata .Kogato q puskam mi izliza vmesto menuto edon mode select menu kudeto chrez nego mogat da se igraqt samo priatelski machove kak da otida na menuto pls pomognete mi
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Till.Lindemann
играй 08 бе, кви са тия стари версии, затва ти прави проблем, просто компа ти е твърде мощен за тази игра
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Според мен по-вероятно е обратното...pure pwnage написа:Футболистчето,ти май много си удрял топката с глава,а?futbolist4eto написа:Problemut mi e svurzan s puskaneto na igrata .Kogato q puskam mi izliza vmesto menuto edon mode select menu kudeto chrez nego mogat da se igraqt samo priatelski machove kak da otida na menuto pls pomognete mi