Are you an Idiot?
- bgKommando
- Обратна връзка:
Are you an Idiot?
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Re: Are you an Idiot?
А този тест го докарах до 97%, ех, къде сбърках
Иначе
Иначе
i lol'dAre people always shaking their heads as they walk away from you?
Не можах да си преведа няколко въпроса, ама карай
Код за потвърждение: Избери целия код
I am 32% Idiot.
You ain't too bright. But all those other idiots annoy the hell out of you. You may not be the brightest bulb in the bunch, but at least you know your limits.http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
22%
You are not annoying at all.
You are not annoying at all.
I am 11% Idiot.
You are not annoying at all. In fact most people come to you for advice. Of course they annoy the hell out of ou. But what can you do? You are smarter than most people.
You are not annoying at all. In fact most people come to you for advice. Of course they annoy the hell out of ou. But what can you do? You are smarter than most people.
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Бате, идиота си е идиот по рождение, просто му е вградено и някакъв си тъп тест няма да докаже обратното.
Иначе направих теста, просто ей така като давах само верни за мен работи
Иначе направих теста, просто ей така като давах само верни за мен работи
I am 55% Idiot.
You are an idoit. Not as much as most. There are even people out there that annoy the hell out of you. What were you talking about?

-
Der Meister
- Обратна връзка:
37% и също като другия тест някои въпроси не успях да си ги преведа.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
22%. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
I am 13% Idiot.
Хаха, тестът засяга една от болните теми - ужасните въпроси по време на филм. Просто ми иде да започна да убивам когато някой ми задава въпроси докато гледам филм ;Д
Хаха, тестът засяга една от болните теми - ужасните въпроси по време на филм. Просто ми иде да започна да убивам когато някой ми задава въпроси докато гледам филм ;Д

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Хората около мен пък имат навика да ми разказват какво се случва във филма докато го гледам, тъй че си щастливец
17%
17%
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аз па много мразя кат е некво гробно мълчание по време на филм.Предпочитам лигня да става.Audiofly написа:I am 13% Idiot.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
I am 20% Idiot.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Jorix написа:Аз па много мразя кат е некво гробно мълчание по време на филм.Предпочитам лигня да става.Audiofly написа:I am 13% Idiot.
Зависи от филма. Ако е някоя комедия е по-добре наистина. Но по време на някой заплетен криминален трилър например, много мразя да ме питат "Абе т'ва не беше ли бащата на оная, той ли е убиеца? А, а, а, а????" ;Д

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
I am 66% Idiot.

- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
17%.Според мен трябва да е повече 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
I am 37% Idiot.
You ain't too bright. But all those other idiots annoy the hell out of you. You may not be the brightest bulb in the bunch, but at least you know your limits.
You ain't too bright. But all those other idiots annoy the hell out of you. You may not be the brightest bulb in the bunch, but at least you know your limits.
45 %
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
I am 30% Idiot.