Internet помощ

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Archito

Internet помощ

Мнение от Archito »

Проблема е следния от 2-3 дена са с нов комп ,след като исталирам Хп-то ми иска драйвър за интернета ( NVIDIA nForce Networking Controller ) след като го инсталирам след 3-4 часа интернета започва да спира на пресекулки да не ми зарежда страниците..докато не ресна модема или нещо от тоя сорт ,възможно ли е да сменя този NVIDIA nForce Networking Controller Драйвър за друг стабилен .

Интернета е на БтК ,никога не съм имал проблеми с тях едва ли и този е такъв ,защото на старият компютър нямах този проблем .
Аватар
Till.Lindemann

Re: Internet помощ

Мнение от Till.Lindemann »

пробва ли пак да сложиш драйвера
Archito

Мнение от Archito »

Всъщност не ,но в рамките на 2 дена преинсталирах Уина 2 пъти и 2-та пъти го имаше този проблем ,затова ако при първия път се е бъгнало нещо ,едва ли е станало така при вторият.
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Възможно е проблема да е в модема, след като достигне определена температура да прекъсва връзката. Обади се и питай дали ще могат да го сменят, обикновенно е безплатно. След това виж дали ще имаш проблеми.

Друг вариант, по-неприятен, е повреда в мрежовата карта. Но това не ми се вижда толкова вероятно при тези "симптоми" :)
Публикувай отговор