Update на Video Driver

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Zuzko

Update на Video Driver

Мнение от Zuzko »

Може да е много тъпо това , което ще ви питам , но ми е нужно да знам . Значи искам да си update-на картата. Истеглил съм си послдения update. Но въпроса ми е следният- може ли нещо да се обърка при инсталирането?
Благодаря предварително!!!
Аватар
Sentry

Re: Update на Video Driver

Мнение от Sentry »

Ми ако е от официалния сайт на производителя - не. Има много малко случаи, когато е необходим и bios update за да работи както трябва видеото, но това се среща екстремно рядко.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Zuzko

Мнение от Zuzko »

а как мого да видя коя серия ми е видео картата?
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

контрол панел-систем -хардуер-дивайс мениджър-дисплей адаптерс
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Zuzko

Мнение от Zuzko »

Благодаря!!!!
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Може, за мъничко повече сигурност, да деинсталираш стария драйвер за видеото и тогава да сложиш новия. Това по принцип не е наложилтено и в повечето случаи излишно. Но все пак може и да го направиш. Същото важи за всякакъв хардуер. :)
Never save anything for the swim back!
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

MetalGearRex написа:Може, за мъничко повече сигурност, да деинсталираш стария драйвер за видеото и тогава да сложиш новия. Това по принцип не е наложилтено и в повечето случаи излишно. Но все пак може и да го направиш. Същото важи за всякакъв хардуер. :)
Да, ама как ще гледа кво инсталира като не му работи видео картата тогава?
Ти май искаш да го прецакаш нещо?! :D
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Не се подигравай на заблудените де :)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
MetalGearRex
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Не мога да разбера какво имаш предвид? Поглеждаш какъв ти е модела на видеото (а най-малкото трябва да знаеш с какво разполагаш и без да проверяваш в Уиндоуса) и след това деинсталираш и инсталираш новия драйвер. А ако имаш предвид, че видеото "няма да работи" без драйвер, не знам - досега не съм си махал стария драйвер преди да сложа новия май... Ама като си преинсталираш уиндоуса и имаш картина и без да слагаш драйвер (вярно, без много опции, ама достатъчно да видиш какво правиш). Или Уиндоуса си инсталира някакъв драйвер самостоятелно при инсталацията?
Sentry написа:Не се подигравай на заблудените де :)
Мен ли визираш? :)
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Rex, видеото ще работи и The.Rampage.Rado го знае, просто се ебава... чувствам се тъпо, че това трябва да го обяснявам на теб :)
Аватар
MetalGearRex
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Ами аз съм доверчив човек. :oops: Пък и той нали много разбира... а аз не. :)
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

Вие си правите гаргара, ама да го видя човека като след рестарта му е черен екрана и не може да си пусне ни скайп ни нищо..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А иначе, ае стига оффтопик - махаш старата бозица дето се е забозила там, инсталираш новия шофьор и си пръцкаш....
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Публикувай отговор