Update на Video Driver
Update на Video Driver
Може да е много тъпо това , което ще ви питам , но ми е нужно да знам . Значи искам да си update-на картата. Истеглил съм си послдения update. Но въпроса ми е следният- може ли нещо да се обърка при инсталирането?
Благодаря предварително!!!
Благодаря предварително!!!
Re: Update на Video Driver
Ми ако е от официалния сайт на производителя - не. Има много малко случаи, когато е необходим и bios update за да работи както трябва видеото, но това се среща екстремно рядко.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
а как мого да видя коя серия ми е видео картата?
контрол панел-систем -хардуер-дивайс мениджър-дисплей адаптерс
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Благодаря!!!!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Може, за мъничко повече сигурност, да деинсталираш стария драйвер за видеото и тогава да сложиш новия. Това по принцип не е наложилтено и в повечето случаи излишно. Но все пак може и да го направиш. Същото важи за всякакъв хардуер. 
Never save anything for the swim back!
-
The.Rampage.Rado
Да, ама как ще гледа кво инсталира като не му работи видео картата тогава?MetalGearRex написа:Може, за мъничко повече сигурност, да деинсталираш стария драйвер за видеото и тогава да сложиш новия. Това по принцип не е наложилтено и в повечето случаи излишно. Но все пак може и да го направиш. Същото важи за всякакъв хардуер.
Ти май искаш да го прецакаш нещо?!
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Не се подигравай на заблудените де 
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Не мога да разбера какво имаш предвид? Поглеждаш какъв ти е модела на видеото (а най-малкото трябва да знаеш с какво разполагаш и без да проверяваш в Уиндоуса) и след това деинсталираш и инсталираш новия драйвер. А ако имаш предвид, че видеото "няма да работи" без драйвер, не знам - досега не съм си махал стария драйвер преди да сложа новия май... Ама като си преинсталираш уиндоуса и имаш картина и без да слагаш драйвер (вярно, без много опции, ама достатъчно да видиш какво правиш). Или Уиндоуса си инсталира някакъв драйвер самостоятелно при инсталацията?

Мен ли визираш?Sentry написа:Не се подигравай на заблудените де
Rex, видеото ще работи и The.Rampage.Rado го знае, просто се ебава... чувствам се тъпо, че това трябва да го обяснявам на теб 
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Ами аз съм доверчив човек.
Пък и той нали много разбира... а аз не. 
-
The.Rampage.Rado
Вие си правите гаргара, ама да го видя човека като след рестарта му е черен екрана и не може да си пусне ни скайп ни нищо..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А иначе, ае стига оффтопик - махаш старата бозица дето се е забозила там, инсталираш новия шофьор и си пръцкаш....
А иначе, ае стига оффтопик - махаш старата бозица дето се е забозила там, инсталираш новия шофьор и си пръцкаш....
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други