критика към списанието
-
regii
критика към списанието
Аз съм голям фен на пц маниа чета си всеки брой с удоволствие и искам да кажа на редакторите на списанието да внимават повече и да не оставят глупави грешки върху шотовете като ренген вместо ренТген успех 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: критика към списанието
Е, ти пък, бива ли да се заядеш за толкова малка грешка? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
regii
не се заяждам просто отбелязвам за да няма такива по-нататачни
Нарича се рьонтген, по дяволите. На името на Wilhem R?ntgen, ама навремето някакви наши простаци са го нарекли така и така си е останало. Може би.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Ами, regii, хората са казали първо да си гледаш в собствената чиния, пък после в чуждата. Я си виж първия пост - къде ти е пунктоацията? Просто не искам да допускаш други глупави грешки във форума, нали си ни приятелче 
Понеже всички се учим в този живот, също ще ти подскажа, че нататачни не се пише така
Понеже всички се учим в този живот, също ще ти подскажа, че нататачни не се пише така
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Пише се пунктуация.Existence написа:Ами, regii, хората са казали първо да си гледаш в собствената чиния, пък после в чуждата. Я си виж първия пост - къде ти е пунктоацията? Просто не искам да допускаш други глупави грешки във форума, нали си ни приятелче
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
хахаа, насра ги

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Всеки открива някому грешка, страх ме е да напиша и един ред вече.

-
Гост
Рьонтген или ауспуф или трансвестит няма значение...в българския език тези думи са навлези както следва:
Рентген, ауспух, травестит....
не си мисляте, че това са единствените подобни примери...много са подобните примери!
Я някой да проучи МАЙМУНА от къде идва (хихихи).
Рентген, ауспух, травестит....
не си мисляте, че това са единствените подобни примери...много са подобните примери!
Я някой да проучи МАЙМУНА от къде идва (хихихи).
Пише се "много"Kire_von_Dragoman написа: Пише се пунктуация.
Добре, признавам си
Ледник, колко пъти си провери поста преди да го пуснеш
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Гиро мекицата
Страх ме е да пиша много, за да не откриете грешки в изречението, което пиша.
- Gοסgle [Bot]
ул. Лавеле (правилното е Лавал)Гост написа:не си мисляте, че това са единствените подобни примери...много са подобните примери!
Вашингтон (Уошингтън)
Евро (Юро)
Англия (Инглънд)
-
Гост
Аз като пиша във нета никога не слагам пунктуация (аз и иначе не слагам смятам я за ненужна и губеща времето) Аз въбоще не съм на ти с правописа така, че ако аз открия грешка на някой е геройство но се старая да пиша що годе грамотно, но не в това въпросът, защото не аз издавам списание четено от половин Бългатия.А тази тема беше просто за да видят хората и да разберат в повече няма да им дойде но в крайна сметка не е фатално важно е да продължават да ни радват със страхотните си статии нали?
-
regii
Аз като пиша във нета никога не слагам пунктуация (аз и иначе не слагам смятам я за ненужна и губеща времето) Аз въбоще не съм на ти с правописа така, че ако аз открия грешка на някой е геройство но се старая да пиша що годе грамотно, но не в това въпросът, защото не аз издавам списание четено от половин Бългатия.А тази тема беше просто за да видят хората и да разберат в повече няма да им дойде но в крайна сметка не е фатално важно е да продължават да ни радват със страхотните си статии нали?
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Щом я има, не мислиш ли, че е нужна и има някаква функция в българския език?Аз като пиша във нета никога не слагам пунктуация (аз и иначе не слагам смятам я за ненужна и губеща времето)
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
не не съм съгласен с теб според мен българския език е измислен от група неграмотни (те наистина са били такива вероятноDemandred написа:
Щом я има, не мислиш ли, че е нужна и има някаква функция в българския език?
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
regii
Добре извинявам се и се поправям не ми е проблем пунктуацията а запетайките ме дразнят 8 години така и не ги научих каде седян иначе пунктуацията е мн полезна.
-
regii
Добре извинявам се и се поправям не ми е проблем пунктуацията а запетайките ме дразнят 8 години така и не ги научих каде седят иначе пунктуацията е мн полезна. Извинявам се че наново си постнах коментара ама се регнах и не6то не можах да си вляза в ацц то и не мога да редактирам нищо
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Мдаааамне ми е проблем пунктуацията а запетайките
Бтв, в поста на Ледник има грешка!
Всъщност няма, ама що пък да не изебаваме човека ;-р
PS
"неенужнодаползвамшпациязатованямасмятамгозаненужноидосадно" ми напомни за убер култът:
Във форум, някой пише: омгхорапомощшпациятаминеработи,
на което му било отговорено с:
На.Напреднал.Юзер.Шпация.Му.Не.Требе!
Аааа, такова - онтопик: няма начин тотално да бъдат изчистени всички грешки. Дори и триста души по триста пъти да проверят всяка страница, пак нещо ще остане невидяно. В случая не е чак толкова голяма грешка, не е довела до някаква epik катастрофа, тъй че - не'а проблем :mrgreen:
Едит:
Бартелби, O RLY?
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Gοסgle [Bot]
Epic fail. Епик са пиши с "ц", не с "к" накрайот.Дади написа:довела до някаква epik катастрофа