Ебаси. Това е същия error който ми излиза от време на време когато играя dota в hofa. И да, добавял съм A-Data 2х512 DDR400, която обаче работи на 333, заради смотаното ми дъно. Старата V-Data 512 DDR333 я продадох. За какво иде реч ???
Пичове, проблемът е в дотата, не в Крафта. Отдавна е известен този бъг и мисля, че го бяха отстранили в една от версиите. Доколкото знам в Хофа май се играе предимно на по-стари версии или се лъжа? Във всеки случай проблемът е от дотата. На мен също ми се е случвал и е много кофти. Пробвайте да играете на последните версии на картата.
Това е проблем на картата DotA а не на играта. И не ти крашва само на теб, а на всички, играещи тази игра. Бил съм в компютърен клуб и на 6-тима играхме локално и по едно време тоя ерър на всички компютри ииии сещате се Ако искаш да се направи нещо по въпроса пращай бъг риплейове на айсфрог белким открие какво го прави това
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
Vermic написа:Значи този бъг не ми се получи от игране на дота а на почти всяка карта го има(случвасе по 1 път на ден :О)
Пробвай да преисталираш вц-то може проблема да е или в exe-то или в лоадер-а (ако си с такъв ) ,не е възможно да бъде проблема от дотата (stable map са повечето ) освен ако не е някаква хакната версия ....
Това не беше ли проблема, който се получаваше при героя, който взима статс като остави някой герой на минусови атрибути? Както и да е, и аз потвърждавам, че е от картата. Да де, не задължително от картата, но е софтуерен, доколкото знам този сектор, за който става дума е винаги заделен за системни атрибути, ако се опитва да се обърне към него винаги ще даде тази грешка.
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?