Assassin's Greed-помогнете...
- dark knight
Assassin's Greed-помогнете...
Ем видях,че днес я има в замундата и я тегля инсталвам я и....тъпа грешка,дава че програмата трябва да се затвори...еми да ви кажа с лаптоп съм и отговарям на всички изисквания(тога проверих от екзето в папка-Detection и там ти пише изискванията и дали твойто пс стаа или не(същото като при POP))е освен това на процесора!Сега имам два въпроса-1ако може да ми дадете някаква програма с която да го овърклокна(мися че ми трят 2гх а моя е 1,8)-2и понеже не съм запознат изобщо с ъпгрейдване а и дали ще може за процесора(притеснявам се защото все пак е лаптоп а мястото е ограничено в него....)
Prince of Persia....
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: Assassin's Greed-помогнете...
Az pyk izteglih reloaded i moga da kava `e si raboti perfektno nqma nikvi kra[owe i tem podobni 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Assassin's Greed, ахахахаха..
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Varggoth написа:Assassin's Greed, ахахахаха..
Еми оно действието както се развива в Йерусалим, нищо чудно да не издържи и да му светнат очичките
джумерки
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Pervertor_ov_TK3C написа:Еми оно действието както се развива в Йерусалим, нищо чудно да не издържи и да му светнат очичките :D
Брой ги светнали. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Assassin's Creed is a third-person stealth game
аххахаххах; ще я дръпнем, само за ташак, ама от тея трейлъри - не го виждам тоя стелт.
Няма нищичко в стил TDP вече. ;Д
Negative Frequency Entity.
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Че кво общо има с POP , освен че е от техните създатели
Това си е отделна игра и е нормално да няма нищо общо . А колкото до читав релийз , вече има RELOADED , дръпнете си него.
П.С. За x360 играта е страхотна !
napster написа:Че кво общо има с POP , освен че е от техните създателиТова си е отделна игра и е нормално да няма нищо общо . А колкото до читав релийз , вече има RELOADED , дръпнете си него.
Абе колко струва един Xbox 360?!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Защо толкова бавно тегля точно нея. В смисъл, всичко друго, което пусках да тегля от арена / замунда днес се тегли с 400-500, а това - не повече от 20. Много маймуни на клона ли, какво ? При вас как е ?
джумерки
Играта доста я плюха и се чудя дали въобще си заслужава времето. Ако някой има мнение по въпроса да го пусне.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Wqrwaj mi struwa si 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- dark knight
така и не ми дадохте някакъв отговор...поне някоя програма за овърклокване!–intel celeron ми е процесора(и обяснение към програмата)
Prince of Persia....
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
Aheron написа:Kaк е играта?
Ми кефя се за момента
"There is no path as wicked as that of the righteous"
Не знам дали са я плюли, обаче играта си беше тотален хит за конзоли и дори надмина очакваните от Ubi продажби. Веднъж свикне ли се с бойната система всичко си идва на мястото. Геймплея и историята са на много високо ниво(отново отлична работа на Ubi), a веднъж видите ли "платформинга" ще се чудите как досега Принцът ви е впечатлявал с възможностите си. 
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
"аххахаххах; ще я дръпнем, само за ташак, ама от тея трейлъри - не го виждам тоя стелт."
мдам по скоро нещо кат LK или DMK.... или може би Prince of....
мдам по скоро нещо кат LK или DMK.... или може би Prince of....
DEATH IS ONLY THE BEGINING
dark knight написа:така и не ми дадохте някакъв отговор...поне някоя програма за овърклокване!–intel celeron ми е процесора(и обяснение към програмата)
Пич оувърклок моеш да си напраиш от БИОСА не ти треат програми
пример на стария ми комп процесора му беше 2,4 с оувърклока ставаше 3,1
Reaching aural nirvana...
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Parvo sry 4e nqmam kirilica.
Vtoro po temata ... teq se skasvat da pishat nqkakvi si raboti koito pove4eto sa gluposti. Zna4i i az imam sashtiq problem. Mislq 4e e zaradi videoto. Moiata Ati x 700 pro podarja vertex i pixel shader 2.0 , a igrata iziskva min 3.0 do kolkoto razbrah. Tova Dx 10 li e nz ne se pointeresuvah dopalnitelno za6toto se izdraznih ot naglosta koqto imat ve4e vsi4ki. Da ti vla4i s 3 kadara oks, no da pravat igrite ve4e samo da tragvat na novi pc e adski stil microsoft= monopol= pedali. Kakto i da e v momenta nqmam 600 lv primerno za nova kutiq i zatova del na igrata. Samo te gubat, milioni sa tezi kato men garanciq. Evala na firmi kato Blizzard koito daje da izleze sled 2 god sam siguren 4e she mi tragne Starcraft. Igraq COD 4 s min 40 fps, a tazi igra daje ne iska da tragne OMG.
Tova za sega nqkoi ako ima neshto da kaje po tazi tema... na 90% mislq 4e e tova pri4inata, no nz za6to s dont send error mi dava. Redno li e kato ne pokrivam iziskvaniq na 3.0 da dava error pri start na .exe-to ...
edit: sorry na avtora na temata 4e ne sam obarnal vnimanie 4e pokriva iziskvaniqta... i moita tema nqma smisal ma karai.
Vtoro po temata ... teq se skasvat da pishat nqkakvi si raboti koito pove4eto sa gluposti. Zna4i i az imam sashtiq problem. Mislq 4e e zaradi videoto. Moiata Ati x 700 pro podarja vertex i pixel shader 2.0 , a igrata iziskva min 3.0 do kolkoto razbrah. Tova Dx 10 li e nz ne se pointeresuvah dopalnitelno za6toto se izdraznih ot naglosta koqto imat ve4e vsi4ki. Da ti vla4i s 3 kadara oks, no da pravat igrite ve4e samo da tragvat na novi pc e adski stil microsoft= monopol= pedali. Kakto i da e v momenta nqmam 600 lv primerno za nova kutiq i zatova del na igrata. Samo te gubat, milioni sa tezi kato men garanciq. Evala na firmi kato Blizzard koito daje da izleze sled 2 god sam siguren 4e she mi tragne Starcraft. Igraq COD 4 s min 40 fps, a tazi igra daje ne iska da tragne OMG.
Tova za sega nqkoi ako ima neshto da kaje po tazi tema... na 90% mislq 4e e tova pri4inata, no nz za6to s dont send error mi dava. Redno li e kato ne pokrivam iziskvaniq na 3.0 da dava error pri start na .exe-to ...
edit: sorry na avtora na temata 4e ne sam obarnal vnimanie 4e pokriva iziskvaniqta... i moita tema nqma smisal ma karai.
Ти играта няма да я подкараш на Пиксел Шейдър 2.0... И 3.0 вече е стандарт... купи си една видео карта за 120 кинта и си готов...
Иначе конкретния проблем не е от изискванията, а от крака...
Иначе конкретния проблем не е от изискванията, а от крака...