Star Wars : The Force Unleashed за PC ???

Игри за PC
Аватар
Nekron_895

Star Wars : The Force Unleashed за PC ???

Мнение от Nekron_895 »

Ще пуснат ли Star Wars : The Force Unleashed и за PC ?
Аватар
Гиро мекицата

Re: Star Wars : The Force Unleashed за PC ???

Мнение от Гиро мекицата »

Не ми пука защото имам ps2.ahhahaha!!! Иначе мисля че не
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

За сега не е обявена за ПЦ за съжаление. Иначе малко по-надолу имаше тема за играта: viewtopic.php?f=2&t=52631
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Естествено, че не. И защо, по дяволите, хората се блъскат за всяка игра разположена в Starwars или-някоя-друга-по-известна-вселена? Истината е, че в този жанр се очакват няколко доста добри игри и то не чак толкова напред във времето. Само че всичко нали трябва да е комерс и затова се гледа... както и да е.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

Sentry написа:Естествено, че не. И защо, по дяволите, хората се блъскат за всяка игра разположена в Starwars или-някоя-друга-по-известна-вселена? Истината е, че в този жанр се очакват няколко доста добри игри и то не чак толкова напред във времето. Само че всичко нали трябва да е комерс и затова се гледа... както и да е.
Защото някои хора, като мен, просто обичат вселената на Star Wars.Това си е най-добрата фантастика за мен и любимият ми филм.И с нетърпение очаквам всяка игра свързана с него.
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Dante написа: ЩЕ Я ИМА ЛИ ЗА ПС2 БЕ ?
Естествено, няма да я има само за Nintendo, Sega и PC, защото тези платформи са отдавна морално остарели ;)

P.S. Ако кажа, че Mass Effect най-вероятно ще има РС версия на някой ще му прещракне ли нещо?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Leach

Мнение от Leach »

Мисля, че е обявена за Wii, Nintendo DS, Xbox 360 и PS3. В официалния сайт не пише нищо за PSP и PS2, но кой знае...
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

God of War, Shadow of the Colossus, Onimusha, Ninja Gaiden, Tenchu, Castlevania, Metal Gear Solid, Devil May Cry, The Warriors, Kingdom Hearts, Drakengard
Leach, обявена е за PS2, повярвай ми ;)
Аватар
Gt

Мнение от Gt »

Ninja Gaiden...
Туй за ps2 ли е според тебе? :)
Leach

Мнение от Leach »

Данте, тегли Killer7 (не е за двама де). Макар и да е пригодена за GameCube и ПС2 порта не е лош. Ако нямаш идея какво е Kiler7 и Suda51 не ти говори нищо, погледни статията за No More Heroes в новия брой и потърси в YouTube клипове от двете игри. Бива си ги.

П.П. http://youtube.com/watch?v=3tj7aBVC1Vw Изгледай го цялото, за да видиш за какво иде реч. И още едно http://www.youtube.com/watch?v=FKwbe5Jdry8&NR=1

П.П2. Fucking YES - Ще има Fatal Frame 4! Лудата комбина я разработват - Suda51, Tecmo и Nintendo.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Gt написа: Туй за ps2 ли е според тебе? :)
Sorry, XBox, давам ги по спомен(и нямам ПС2).
Публикувай отговор