Абе защо спряхте да давате на жената да пише за куест игри.Имам чувството,че последните броеве нарочно и давате всякакви други жанрове,но не и куестове.
Dantе написа:Абре Лилито е супер ама в последния брой ме ядоса. Как може на супер гадни куестове и пълни бози да дава доби оценки 4 5, а на шедьовар като Гуитар Херо да даде 5
fabric написа:кое е подигравка че е дала 5 на играта ли Играта е супер добра особенно ако хванеш клавиатурата като китара
По-добре се научете на истинска китара. И аз я играя, но като ми е скучно. Иначе свиренето на истинската ми китара е къде-къде по-забавно.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аз искам да питам защо от последния брой Димитър Трифонов го няма а на негово място има някой си Иво Цеков ?
Drown by the growing darkness in the land, the enigmatic Necromancer, Zayl, stumbles pon Jitan's plot...Now, as the celestial Moon of The Spider rises...And neither Man nor Demon nor Angel will be left unscathed...