Проблем със GunZ:The Duel
Проблем със GunZ:The Duel
Проблема е,че например влизам в някоя мрежа и като вляза и започна да играя отдолу в чата ми пише:Agent Error:Agent Not Avaible и над главата на тези хора има пулс некъв, а те не мърдат.Как да го оправя?
Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно!
Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
-
----------
По-добре играй ijji gunz (сваляш, регваш се, играеш), при него го няма тоя проблем. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Re: Проблем със GunZ:The Duel
Има лаг.Nimrod написа:Проблема е,че например влизам в някоя мрежа и като вляза и започна да играя отдолу в чата ми пише:Agent Error:Agent Not Avaible и над главата на тези хора има пулс некъв, а те не мърдат.Как да го оправя?
Ех тоя лаг прост ще ме следва до гроб

Едит: Johny B имам още един проблем.Регистрирам се и получавам оня емайл за потвърждаване.Кликам на линка и пише,че има грешка и да натисна линка пак.Натискам го пак и пак и пак и не става.Please Help!
Едит: Johny B имам още един проблем.Регистрирам се и получавам оня емайл за потвърждаване.Кликам на линка и пише,че има грешка и да натисна линка пак.Натискам го пак и пак и пак и не става.Please Help!
Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно!
-
----------
Nimrod написа:Ех тоя лаг прост ще ме следва до гроб![]()