Здравейте, бихте ли ми препоръчали, кое от следните дъна да взема:
ASUS M2N-X /NF520/AM2
или
GB M52L-S3 /NV 520LE/AM2
или
ASROCK ALIVENF5-ESATA2+/AM2
Процесора ще е Amd Athlon64 X2 4000+,а рам паметта - 2x1 GB DDR2 800mhz.
Няма да се прави overclock.
Помощ при избор на дъно.
Аз съм с едно AsRock дъно от адски много време и още не ме е разочаровало
Нооо какво сега... и трите марки са върха, избери някое по... цветовете

Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Existence написа:Аз съм с едно AsRock дъно от адски много време и още не ме е разочаровало
ти си бил с едно дъно AsRock ... а дали е същото като това което посочва ? Защото може да има голяма разлика

[_xXx_] написа:
ти си бил с едно дъно AsRock ... а дали е същото като това което посочва ? Защото може да има голяма разликаА това да избира по цжетоветее ... по добре да не го коментирам. Иначе м/у 3те варианта ти препоръчвам Asus. Може да е по скъп от другите но поне занеш за какво даваш парите си
Ау, лъжат ли ме очите, или някой си има самочувствието на разбирач

Това за цветовете го казах на майтап, а от стабилното време, в което работих в компютърен магазин/сервиз не съм срещал ни един проблем с дъно. Мисълта ми е, че и Гигабайт, и Асус и Асрок са качествени марки. Който не е съгласен може да ми захапе блестящия метален задник

The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Existence написа:Ау, лъжат ли ме очите, или някой си има самочувствието на разбирач
Това за цветовете го казах на майтап, а от стабилното време, в което работих в компютърен магазин/сервиз не съм срещал ни един проблем с дъно. Мисълта ми е, че и Гигабайт, и Асус и Асрок са качествени марки. Който не е съгласен може да ми захапе блестящия метален задник
Да съм казал случайно че Гигабайт или Асрок са лоши ? Това е като да сравняваш Нвидиа и Радеон - и 2те са изключително добри марки но при сравняването на някои от версиите им все една от 2те ще е по добра нали ?

[_xXx_] написа:
Да съм казал случайно че Гигабайт или Асрок са лоши ? Това е като да сравняваш Нвидиа и Радеон - и 2те са изключително добри марки но при сравняването на някои от версиите им все една от 2те ще е по добра нали ?Мисля че ще избереш по-добрата нали ? ( все пак не изключвам да вземеш под внимание разликата в цените и тази в качеството ..) Ама само по това че и Асус, Асрок и Гигабайт са добри марки да си избереш ей така някоя от 3те няма да се съглася ..
Ха, сякаш ще изтисква дъното на максимум. Мисълта ми е, че за избора и за каквото му трябва дъното е все тази разликата. Обзалагам се, че няма да забележи дори да му я подмениш тайно през нощта

The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through