Сини бебета и още нещо...
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Сини бебета и още нещо...
Майка ми твърди, че е гледала такъв филм, когато е била на пет... Значи, кадъра е син. От край до край (вижда се хоризонта) има смеещи се бебета. И се появява един Господ (според майка ми, приличал на Дядо Коледа), и той в синьо, разбира се, "слага батерии" на бебетата и ги пуска на Земята. Та въпроса е: сеща ли се някой за такъв филм? :/ Не знам нито заглавие, нито година, нито нищо, та това е всичката информация, която мога да ви дам... Много ще се радвам, ако някой знае кой е филма.
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Re: Сини бебета и още нещо...
Lunacy написа:Майка ми твърди, че е гледала такъв филм, когато е била на пет... Значи, кадъра е син. От край до край (вижда се хоризонта) има смеещи се бебета. И се появява един Господ (според майка ми, приличал на Дядо Коледа), и той в синьо, разбира се, "слага батерии" на бебетата и ги пуска на Земята. Та въпроса е: сеща ли се някой за такъв филм? :/ Не знам нито заглавие, нито година, нито нищо, та това е всичката информация, която мога да ви дам... Много ще се радвам, ако някой знае кой е филма.
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- OnePageLife
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
А случайно майка ти да е пушила нещо докато е гледала този филм?Lunacy написа:Майка ми твърди, че е гледала такъв филм, когато е била на пет... Значи, кадъра е син. От край до край (вижда се хоризонта) има смеещи се бебета. И се появява един Господ (според майка ми, приличал на Дядо Коледа), и той в синьо, разбира се, "слага батерии" на бебетата и ги пуска на Земята. Та въпроса е: сеща ли се някой за такъв филм? :/ Не знам нито заглавие, нито година, нито нищо, та това е всичката информация, която мога да ви дам... Много ще се радвам, ако някой знае кой е филма.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Ненене, не е това, със сигурност... Каза, че й бил направил огромно впечатление, не си спомням за какво ставаше въпрос, но филма не е хорър/екшън... Още повече, че като сметнем възрастта на майка ми минус пет години, филма е бая старичък. ;р И бебетата не напад Земята, ами това е състоянието преди живота - те са завършени личности, големи хора и Бог ги праща на Земята да извървят земния си път. Нещо такова ми бе обяснено. о.О
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
- Edwin Odesseiron
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка: