Priority manager ?! WTF?

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
[FFF]Flaming One

Priority manager ?! WTF?

Мнение от [FFF]Flaming One »

Като пусна Bitspirit - а да тегли и мине над 1 мб скоростта ( постоянно *гордост*), Уинампа почва да ми сече и Дейвид вади някакво много забавено рап звучене :) Та, въпроса е... Има ли начин да задам по-висок приоритет на Уинампа и по-нисък на Bitspirit освен от Task Manager и от опциите на Уинампа? Последните две явно не вървят... :wink: Мерси предварително...

бтв, конфигурацията ми е...

Athlon Thorton XP 2000+ @ 2600+
2x256MB DDR266 (Dual:) )
80GB MAXTOR (20 Free)

Mисля, че видеото няма толкова голямо значение :) Въпроса е също :lol: Нормално ли е да ми сече на такава конфигурация?
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Re: Priority manager ?! WTF?

Мнение от Existence »

[FFF]Flaming One написа:Като пусна Bitspirit - а да тегли и мине над 1 мб скоростта ( постоянно *гордост*), Уинампа почва да ми сече и Дейвид вади някакво много забавено рап звучене :) Та, въпроса е... Има ли начин да задам по-висок приоритет на Уинампа и по-нисък на Bitspirit освен от Task Manager и от опциите на Уинампа? Последните две явно не вървят... :wink: Мерси предварително...

бтв, конфигурацията ми е...

Athlon Thorton XP 2000+ @ 2600+
2x256MB DDR266 (Dual:) )
80GB MAXTOR (20 Free)

Mисля, че видеото няма толкова голямо значение :) Въпроса е също :lol: Нормално ли е да ми сече на такава конфигурация?
Ноуп, не е нормално. Преинсталирай, не, сериозно :)

А бтв задаваш по-висок приоритет от Task Manager-a.

Провери и дали уинампа или битспирита не ползват прекалено много рам и евентуално инсталирай друга версия?
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
TheNightmare

Мнение от TheNightmare »

Струва ми се че в претоварване на харда е проблема. Нз ако задаваш приоритети през Task Manager дали това не е само за процесора или е и за харда. Пробаи също да дефрагментираш целия хард или ако не е форматиран от както си го зел може и това да нпаравиш, но силно се съмнявам да има кой знае какъв успех.
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

Аватар
[FFF]Flaming One

Мнение от [FFF]Flaming One »

мерси на всички, оправих се с помощта на програмката Slow :) http://www.softpedia.com/progDownload/S ... 76090.html

Дефрагментирах, почистих и освободих място... 4-та година съм без преинстал на XP :)
Публикувай отговор