Ако някой има същия телефон ще се радвам да чуя отзивите му.
Мнението ви за следния телефон...
- Шеф на екарисаж
Мнението ви за следния телефон...
След близо 4-годишна вярна служба, реших да пенсионирам в някоя заложна къща добрата стара Nokia 6230. Спрял съм се на следния апарат: http://911.bg/a2/offers.asp?parent=3118&mo=5865&m=84 .Любов от пръв поглед просто...и най-интересното е, че моделът е на 2 години и има страхотни параметри, за разлика от тези на най-новите ериксони от същия ценови клас 
Зная аз място на наща земя,
където ще видиш смърдящи меса.
Кучета,котки,крави,коне-
всичко тук идва,когато умре.
Екарисажа му викат и здраво смърди,
умряло животно от паважа вземи!
където ще видиш смърдящи меса.
Кучета,котки,крави,коне-
всичко тук идва,когато умре.
Екарисажа му викат и здраво смърди,
умряло животно от паважа вземи!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
На N95 си му държи батерията. N80 обаче му липсва само GPS-а, за да е като N95, и батерията му със включени всички екстри (3G, силно осветление на дисплейа, постоянно сканиране за Wi-Fi мрежа) държи по 5 (пет) часа! Първите три дена, в които имах телефона ми падаше батерията по обяд и оставах без никаква връзка. После орязах някои екстри и батерията ми държи по цяаал един ден. Ебаси...
Ето ви и едно просто сравнение между iPhone и E70. Мисля, че Maddox достатъчно добре се е изразил. Аз лично бих си взел този телефон.
Ето ви и едно просто сравнение между iPhone и E70. Мисля, че Maddox достатъчно добре се е изразил. Аз лично бих си взел този телефон.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Wile E. C.
За тези пари можеш да вземеш Sony Ericsson P1i или Sony Ericsson P990i, които също са много добри.
Аз бих ти препоръчал Нокия. Имал съм от почти всички марки и мога да преценя кое си заслужава и кое не.
Първо трябва да решиш за какво ще ти трябва най-много телефона. Ако ше го използваш предимно за снимане ти трябва Н73 или в краен случай Н80. Ако за музика - 3250, 5700 или Н73(на обикновената версия може да се сложи фурмуера на Music Edition). Ако ще ти трябва Wi-Fi - Н80, Е65, Е70 (тук Н73 отпада).
Трябва добре да прецениш какво ти трябва и какво не
Първо трябва да решиш за какво ще ти трябва най-много телефона. Ако ше го използваш предимно за снимане ти трябва Н73 или в краен случай Н80. Ако за музика - 3250, 5700 или Н73(на обикновената версия може да се сложи фурмуера на Music Edition). Ако ще ти трябва Wi-Fi - Н80, Е65, Е70 (тук Н73 отпада).
Трябва добре да прецениш какво ти трябва и какво не
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- Шеф на екарисаж