Това за мен е едно символично Рожден ден-че... междудругото доста често вслизам като анонимен и само следя развитието...
6 години от създаването на Юзър нейм-а ми!!!
- Kardinala
- В момента играе: шах
- Обратна връзка:
6 години от създаването на Юзър нейм-а ми!!!
Знам, че никой от вас не ме познава - нито лично, нито пък от кой знае какво бурно участие из дискусиите на форумните теми, ама сега е момента да се изтъкна - днес се навършват 6 години от създаването на юзър нейм-а и съответно акаунта ми в PCmania... Не очаквам и да пишете нещо... Някои се хвалят, че са направили 1000+ поста, друг пък дори 5000, е аз пък не съм бележит с толкова много писания, но пък като гледам датите на регистрации съм един от най-старите тук - 6 години
Това за мен е едно символично Рожден ден-че... междудругото доста често вслизам като анонимен и само следя развитието...
Поздрави на всички пичове ... Който има да хейтва - да хейтва, който има да ловва- да се изказва - лейте си душата - хранете, хвалете това е... 
жената е гладно, децата и той
- NeO_Zealot
Айде някой от старите пушки да напише някаква история на форума, със своите впечатления и прочее. Как сме се развили, кой е изгрявал, кой е залязвал. Да ни остане някакъв спомен от по-ранните дни. Това трябва да бъде.
Иначе, колега-автор, честит ти юбилей - ти си издръжлив на психически тормоз. Само пиши по-често, бъди симпатяга, а не анонимка.
Иначе, колега-автор, честит ти юбилей - ти си издръжлив на психически тормоз. Само пиши по-често, бъди симпатяга, а не анонимка.
- Kardinala
- Обратна връзка:
Mного неща ми се струпаха - имаше един период дето въобще не съм се вясвал с дълги месеци - да не кажа и години вече
Като бях в Русе и ми спираха нета, бях още с модем и с дуплекс и само простоии - иначе поня от едно време - още от 2001 и 2002 че имаше един доста ведър участник дето се пишеше само Lord, имаше едно момче, който ме зариби по форуми като цяло Slasher той също известно врме беше тука , едно момиче май че беше с иконка на бика от Хироус 3 никът беше ТТ, по късно разбрах и за просволутата и както виждам доста популярна Нефертити тука и още мн мн мн мн - Сандро, разбира се - дори ми е писал в тема, която бях създал за вицове - ама то беше преди 100 години - много много много простия имаше у форума появиха се много хейтъри и се осра всичко - преди задаваш някакъв въпрос и ти отгоря всеки който може, с каквото може - сега само те хулят че си тъп, че си ограничен, че темата не била подходяща и т.н. - няма да обяснявам ... форумът е имал и хубави и лоши моменти - за жалост никога не съм се опитвал да го приемам твърде лично, особено сега, като виждам колко омраза се шири тука - особено сред недорасълите, с извинение келеши (недорасъли на акъл) и така...
като се сетя нещо пак ше пиша
Благодаря за поздрава!!!
като се сетя нещо пак ше пиша
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Честито Кардинале! ЛорД-а сега е в Софийския бтв..
И аз като него ще напускам Русе, другата година.. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Kardinala
- Обратна връзка:
Aко идеш в София, значи може да се видим. Аз Лорда го видях преди година на един купон - той ме познаThe Chameleon написа:Честито Кардинале! ЛорД-а сега е в Софийския бтв..И аз като него ще напускам Русе, другата година..
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- bgKommando
- Обратна връзка:
- bgKommando
- Обратна връзка: